Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

CML z nějaké třípísmenné agentury v USA se zase zbláznil, děda Drchlík s dřevěným klínkem není zrovna k dispozici a mně se tyto hi-tech thrillery už začínají notně zajídat. Sice s Burnsem, Rhamesem a tátou Estevezem, co od posledního setkání s plukovníkem Kurtzem zešedivěl a přibral v pase, ale s hlavním hrdinou o charismatu zmoklé hyeny a v obzvláště sterilním filmařském provedení vyvolávajícím u diváka příznaky narkolepsie. Se skřípěním zubů bych příště upřednostnil o píď lepší Orlí bulvu a v ní přetrhdílo Šiju, šiju si botičky LaBeoufa, ale proč lézt na déšť, nebo pod okap, když může být člověk v suchu.. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I když to skutečně je variace na Oko dravce, není to blbé. Jde o béčko, nižší rozpočet, ale herecké výkony jsou ucházející, divák není za blbce a odsýpá to už hezky od začátku bez hluchých míst. Scénář je docela chytrý, i když by se pár nesrovnalostí našlo, ale tady to rozhodně nevadí. A Praha je slušně využita, zvlášť rozhovor pod mostem. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Takáto znôška nezmyslov a imbecilných jednaní hrdinov sa len tak ľahko nevidí. Ako divák som tu bol za debila s inteligenciou lamy, ktorá je schopná zožrať všetko, čo scenáristov Eldersa a Nitsberga (aka skupinka Dementijev) napadlo počas užívania nejakého fetu pochybnej kvality. Gašparko Martin Sheen, večný cirkusant, ktorého účinkovanie dnes vopred určí kvalitu diela (od nuly po hnoj) a Shane West (hrať zle s výrazom retarda mu určite problémy nerobilo) poslali film ešte hlbšie ako hlboko. Keď posledne menovaný bol dva a pol metrovým Kingkongom v kasíne upozornený, že mobil v herni je zakázaný a on si aj tak vtrepe do ucha bluetooth headset veľkosti lopúchového listu so svetlom o čosi menším od policajného majáku, som začal tušiť, že toto na tri nemá a urazil som sa. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Hlavní věc, která se tomuhle filmu povedla je, že upozornil na to, že mraky lidí píšících komentáře, jsou omezení debílci, kteří si ani nejsou schopni ověřit fakta. Tenhle film byl natočen dřív, než Oko dravce, takže kecy o tom, kdo koho kopíruje, jsou trochu mimo. Ze vzdoru k debilům, co nic neznají, dávám 4 hvězdičky. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slábe 4*, veľmi slabé, ale mohli byť silné 4* avšak film s podobnou tématikou som videl vcelku nedávno, takže ma to vykrádanie dosť sklamalo. Inak film nebol zlý, v podstate mu nič nejak výrazme nechýbalo okrem originality. Akurát Burns na mňa pôsobil možno trochu nepresvedčivo. Nechcem prezradiť ďalej aby som nespoiloval. Môžem vám akurát sľúbiť svižný akčný thriler s zaujímavým začiatkom, lacnou pointou a tipickým americkým gýčom na konci. Ale keď nad tým rozmýšlam boli tam aj dobré nápady. Proste slabé 4. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)

Reklama

Reklama