Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

High-tech thriller, který chce být něčím jako MTV Bournem. Scénář silně oprásklý z Eagle Eye, honičky, přestřelky a souboje stylizované alá (výše zmiňovaný) Bourne. Takhle to ve dvou větách zní slibně, ale realita je poněkud krutější. Scénář se s dějem a dialogy moc nemaže, takže postavy vstupují do děje, jak se jim zachce a párkrát se opravdu "kreativním" nápadům scénaristického týmu nestačíte divit (např. závěrečná pointa). Z celého filmu čiší dojem, že tvůrčí tým šel na plac pouze ze synopsí příběhu a zbytek se dělal na koleně mezi záběry. Navíc Greg Marcks je pouze průměrný rutinní klipař, takže akce je nepřehledná a děvčeti vůbec nevěříte, že dostalo dva týpky z NSA a honičky vypadají jak z Odpadlíka. Obsazení je takové šedivé; Edward "kdysi talent" Burns je slušný, ale jeho hlas prostě drsňákům nesedí, Ving je neskutečně prkený, Martin a Jonathan si odvedou svůj cameostandard, ale pak je tu Shane West. Nevím, jak je ten kluk v USA populární, nebo u děvčat oblíbený, ale je zcela prost hereckého talentu i charisma. A když nedýcháte s hrdinou, stává se film zbytečným. Střihač a soundtrack se snaží napravit, co se dá, ale víc než nadprůměrné video to není. Tajný mobil, tajné sms, spousta intrik, zvratů a slabé akce ve značně prošedivělém balení made in USA... 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze zprvu docela dobře vypadajícího sci-fi thrilleru se stala ohraná a až skoro stupidní kravina, přitom já pokud je příběh zábavnej, tak snesu hodně a vadí mi máloco, ale tohle ke konci už překročilo i tu mojí míru a navíc to už ani nebylo moc zábavný a ten slušnej dojem, kterej si film dokázal vydobýt ze začátku při zasílání sms s budoucností, nakonec zničil hodně stupidní druhou půlkou a debilní pointou ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Takáto znôška nezmyslov a imbecilných jednaní hrdinov sa len tak ľahko nevidí. Ako divák som tu bol za debila s inteligenciou lamy, ktorá je schopná zožrať všetko, čo scenáristov Eldersa a Nitsberga (aka skupinka Dementijev) napadlo počas užívania nejakého fetu pochybnej kvality. Gašparko Martin Sheen, večný cirkusant, ktorého účinkovanie dnes vopred určí kvalitu diela (od nuly po hnoj) a Shane West (hrať zle s výrazom retarda mu určite problémy nerobilo) poslali film ešte hlbšie ako hlboko. Keď posledne menovaný bol dva a pol metrovým Kingkongom v kasíne upozornený, že mobil v herni je zakázaný a on si aj tak vtrepe do ucha bluetooth headset veľkosti lopúchového listu so svetlom o čosi menším od policajného majáku, som začal tušiť, že toto na tri nemá a urazil som sa. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Počáteční zábava a nápady se postupem času zvrhnou ve fatální imbecilitu, kdy už jen nevěřícně kroutíte hlavou nad tím co všechno tam ještě chtěli narvat a opět se to nepovedlo. To si vážně mysleli, že jsme tak hloupí, tak moc nacucaní všemi těmi amícskými výplachy, že u filmu povolíme vše bez zapřemýšlení...TAK TO NE!!! Chování postav v klíčových situacích, je naprosto a ultimátně labilní a ty pokusy o hlášky byly jak trhání chlupů ze zadku...prostě efekt k posrání. Už to nechci nikdy vidět!!! ()

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

Film, který je naprosto důstojným představitelem svého žánru. Paradoxně bych filmu vyčítal něco úplně jiného, než většina kolegů zde a tou je samotná zápletka týkající se toho "Kdo/Co" a takovou tu old school naivitu, ale zdaleka mu to vytýkat nehodlám, neboť film netrpí samoúčelnou překombinovaností, jednotlivé části do sebe zapadají, akce je slušná a film má celkově dobrou atmosféru starších podobných konspiračních akčáren typu Enemy of State. Byl jsem velice spokojen a normálně bych za to dal slušné a velmi silné tři hvězdičky, ale vzhledem k tomu, že je tu film silně podhodnocen (minimálně 60% si zasluhuje) dávám čtyři, s tím že na kokoty typu Livingdead začínám být už poněkud alergický. Ještě jednou zdůrazním, že mě film opravdu potěšil a znovu ukázal, že hodnocení na ČSFD se spolu s rostoucí základnou rádobyznalců filmu, tj. fakanů, kteří mají nakoukáno tak padesát filmů, dostává do křížku s realitou, protože díky tomu hodnocení jsem zhlédnutí filmu několik měsíců zbytečně odkládal a býval bych se možná natrvalo ochudil a velmi dobrý zážitek ze svižného filmu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama