Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Eagle eye feat. Bourne identity. Bezuzdně kradoucí, logiku urážející a přesto docela fajn béčko. Když se přenesete přes tragéda Westa, vezmou vás do party tvrďáci Burns s Rhamesem a protáhnou skrze pražské uličky až do jednoho pouštního skladiště, kde se vše vyřeší rozhovorem o Ústavě. Oceňuju tempo, zoufám nad nenápaditostí. Za první půlku bych snad i čtyři hvězdy vysolil, ale v závěru to člověku připomene, že musí být přeci jenom větší realista. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela slušný film, ze kterého se zas tolik vytřískat nedalo a hlavní hrdina byl trošičku dement. Ale vesměs se na to dalo koukat pěkně a mělo to takovej ten klasickej dobrej konec, ze kterých mám v poslední době docela radost, protože takovejch klasickejch filmů se už tolik nevidí, na druhou stranu zas tak kvalitní nikdy nebyly, ale aspoň se na ně dobře koukalo. Ta myšlenka totiž není zlá, ale výsledek je docela okoukanej a ke konci už je to trošku dementní, ale mě to stejnak bavilo jako na začátku tak na konci, i to docela dobře uběhlo. Nic velkýho to není, ale rád jsem se na to kouknul. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako z nízkorozpočtového očního důlku právě vypadlé Oko dravce (což je sám o sobě duplikát x desítek dalších filmů) s tragickým "vypadám skoro jako Timothy Olyphant" Westem. Ovšem i přes občasnou nechtěnou směšnost a béčkovost místy hraničící až s céčkovostí to ve výsledku není zase až tak úplně blbé. A navíc to solidně odsýpá, takže to na koukatelnou oddychovku jakž takž stačí. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

S filmem "OKO DRAVCE" tato hovadina nemá nic společného!!! Oko Dravce byl trhák a tohle je béčkový nudný odpad.ˇFilmových triků jako šafránů, akčních scén je možné napočítat na jedné ruce a ke všemu hlavní roli obsadili prasečím rypáčkem - Shanem Westem. Naprosto nudný a zbytečný film!!!! Brrrrrrrrrrrrrrrr ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze zprvu docela dobře vypadajícího sci-fi thrilleru se stala ohraná a až skoro stupidní kravina, přitom já pokud je příběh zábavnej, tak snesu hodně a vadí mi máloco, ale tohle ke konci už překročilo i tu mojí míru a navíc to už ani nebylo moc zábavný a ten slušnej dojem, kterej si film dokázal vydobýt ze začátku při zasílání sms s budoucností, nakonec zničil hodně stupidní druhou půlkou a debilní pointou ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

CML z nějaké třípísmenné agentury v USA se zase zbláznil, děda Drchlík s dřevěným klínkem není zrovna k dispozici a mně se tyto hi-tech thrillery už začínají notně zajídat. Sice s Burnsem, Rhamesem a tátou Estevezem, co od posledního setkání s plukovníkem Kurtzem zešedivěl a přibral v pase, ale s hlavním hrdinou o charismatu zmoklé hyeny a v obzvláště sterilním filmařském provedení vyvolávajícím u diváka příznaky narkolepsie. Se skřípěním zubů bych příště upřednostnil o píď lepší Orlí bulvu a v ní přetrhdílo Šiju, šiju si botičky LaBeoufa, ale proč lézt na déšť, nebo pod okap, když může být člověk v suchu.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

S lepšou reklamou by tento film skončil v súboji o tržby v našich kinách určite na slušnej pozícii, najmä keď sa pozrieme aké úbohé snímky do nich v súčasnosti tuzemskí distribútori pchajú. Na technickom spracovaní a nenáročnom príbehu by si divák určite zgustol, najmä na väčšom plátne by mal film určite lepší šmrnc. Spočiatku totálny scenáristický chaos sa po polhodinke našťastie trošku ukľudní a konečne to celé začne vyzerať ako pozerateľná namotávačka na námet typu mačka-myš, kde však tento námet je len ďalšou do zbierky menej dôležitých. A film The Game od Finchera je na svojom tróne v tejto téme zdá sa naďalej nedotknut(eľn)ý. Napriek faktu, že sa jedná o čistokrvne béčkový film, je akcia a hi-tch spracovanie naozaj na dobrej úrovni. Celkom slušné a nápadité momenty behom chvíle zhadzujú do sivého priemeru nezmyselné omyly a kiksy v scenári (napríklad aj to, že všetci ľudia v Prahe hovoria plynulou angličtinou je predsa samozrejmosť). Pokiaľ svetová kríza zasiahla herecký segment, tak mi je jasná aj účasť toľkých hviezd. Lahôdkou je ale Ving Rhams ako lúšti sudoku a následne si láme jazyk nad výslovnosťou ulice Křižovnická. 70%. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jsem si jist, že film jako je Echelon si dokáže získat spoustu fanoušků, ale tady byl poněkud dost na špatné adrese. Shrnul bych to jako poměrně koukatelně natočenou ubohost; děj začíná zostra, pro někoho možná klad, ale mně ten úvod jednoduše chyběl. A pak to začne, přímočará překombinovaná blbina prokládaná akčními megascénami, které jsou většinou pseudoumocněny kamerou snažící se navodit dojem, že tvůrci trpěli parkinsonovou chorobou. A když už nakombinovanost, nepravděpodobnost, neuvěřitelnost až blbost tohoto filmu dobublá k cíli, dostane se nám přeslazeného happyendu s třešničkou na dortu v podobě úplného závěru... Který by mě rozesmál, kdybych v tu chvíli film bral ještě trochu vážně. Je to takové na první pohled přitažlivě natočené nic, vhodné možná pro zkratovitě myslící publikum, které spolkne cokoli šroubovitého a nesmyslného s tím, že Když to tvůrci tvrdí, tak dobře, asi to tak bude a já to jenom nechápu. Takové filmy si strčte za klobouk, jedna hvězda za jistou atmosféru, kterou to celkově má. Našlo by se i víc věcí na víc hvězd, zápory je ale dusí tak moc, že jen taktak není skóre na nule. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tak, vládu nad svetom má v rukách Rus , ktorý ako bočný kšeft robí taxikára v Práglu , kde pre zmenu kasína vedú bývalí agenti FBI ! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Echelon je ten typ filmu, ktorý sa hodí na večernú párty v byte, kde ho spoločne sledujete jedným očkom a zabávate sa na jeho záporoch. Napríklad že Burns, Rhames alebo Sheen už hrajú v každom béčku, že jeden ruský taxikár je šikovnejší hacker ako tisícky júes geekov v júes tajných službách a keď sa len tak prechádzate po Moskve, tak jedine na Červenom námestí. Aby sa zorientoval aj jednoduchý divák. A tak ďalej a tak podobne. Prípadne prečo tu potom nie je aj Kinsley. Bohužiaľ som film videl sám a tento pôžitok mi bol odoprený. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Rozvíjanie "konšpiračnej teórie" pomocou tohto filmu... ehm... citujem: "kto za tým všetkým stojí, musíme to odhaliť, objasniť"... super. Prišlo mi to hrozne trápne a smiešne a tie hlašky... noo to teda. Echelon fun party... 3/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Každého hned napadne, že tohle už někde přece jen viděl. Ano, podobnost s Eagle Eye je někde mezi 80 - 90 procenty, alespoň co se námětu týče, ale jako pohodová oddychovka na sobotní odpoledne neurazí. 65% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spiknutí: zdechlon alá celej film nuda a nakonci rozstřílení džípu - to je teda akce jakbysmet. Mysteriozní to bylo asi jako slipy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slabší kombinace Nepřítele státu a Jasona Bournea, která neurazí, rychle uteče, ale ještě rychleji vyšumí. Filmu chybí charismatický hrdina a napětí, které by takový film měl mít. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na béčko celkom fajn a bez nudy. Dialógy za tri doláre, akcia nie je prehnaná, pozerateľné to je. Ešte aj Martin Sheen tu zastrúhal celkom frajera. A nepotreboval na to ani aids, ako jeho syn. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I když to skutečně je variace na Oko dravce, není to blbé. Jde o béčko, nižší rozpočet, ale herecké výkony jsou ucházející, divák není za blbce a odsýpá to už hezky od začátku bez hluchých míst. Scénář je docela chytrý, i když by se pár nesrovnalostí našlo, ale tady to rozhodně nevadí. A Praha je slušně využita, zvlášť rozhovor pod mostem. ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Filmek, kde pod Pentagonem jezdí ruské metro... To myslíte vážně? No fajn, pak tam tedy mají i létající ufa. ✔ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na prvy pohlad to vyzera ako nizkorozpoctova vykradacka filmu Eagle Eye. Akurat Echelon Conspiracy bol natoceny o par mesiacov skor, takze tazko obvinovat kto koho kopiruje, hlavne ked obidva filmy vykradaju kopu dalsich filmov. Tolko k originalite. Film sam o sebe funguje dost dobre, hlavne v prvej polovici je tempo zbesile a divak si ani nestihne vsimnut, niekolko logickych dier za minutu. V druhej polovici sa tempo zvolni, autori sa snazia pozliepat jednotlive dejove linie miestami az prilis horucou ihlou (pointa toho preco Rus hovoriaci po anglicky robi v Prahe taxikara a pritom sa vyzna v spickovej IT technike a nahodou stretne hlavneho hrdinu je neuveritelna)a koeficient zabavnosti pomaly klesa dole. Nastastie film skonci skor, takze nestihne klesnut do podpriemeru. Hlavny hrdina je dost sympaticky a herecky prejav Shane Westa mi pripominal Matthewa Perryho z Priatelov. Ving Rhames sa po dlhsej dobe objavil v slusnom filme a jeho postavicka je dost zabavna. A cameo vystup Richarda Nga bol necakany a velmi roztomily. Ak film nebudete brat prilis vazne, tak sa dostatocne zabavite. ()

Reklama

Reklama