Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela slušný film, ze kterého se zas tolik vytřískat nedalo a hlavní hrdina byl trošičku dement. Ale vesměs se na to dalo koukat pěkně a mělo to takovej ten klasickej dobrej konec, ze kterých mám v poslední době docela radost, protože takovejch klasickejch filmů se už tolik nevidí, na druhou stranu zas tak kvalitní nikdy nebyly, ale aspoň se na ně dobře koukalo. Ta myšlenka totiž není zlá, ale výsledek je docela okoukanej a ke konci už je to trošku dementní, ale mě to stejnak bavilo jako na začátku tak na konci, i to docela dobře uběhlo. Nic velkýho to není, ale rád jsem se na to kouknul. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

S lepšou reklamou by tento film skončil v súboji o tržby v našich kinách určite na slušnej pozícii, najmä keď sa pozrieme aké úbohé snímky do nich v súčasnosti tuzemskí distribútori pchajú. Na technickom spracovaní a nenáročnom príbehu by si divák určite zgustol, najmä na väčšom plátne by mal film určite lepší šmrnc. Spočiatku totálny scenáristický chaos sa po polhodinke našťastie trošku ukľudní a konečne to celé začne vyzerať ako pozerateľná namotávačka na námet typu mačka-myš, kde však tento námet je len ďalšou do zbierky menej dôležitých. A film The Game od Finchera je na svojom tróne v tejto téme zdá sa naďalej nedotknut(eľn)ý. Napriek faktu, že sa jedná o čistokrvne béčkový film, je akcia a hi-tch spracovanie naozaj na dobrej úrovni. Celkom slušné a nápadité momenty behom chvíle zhadzujú do sivého priemeru nezmyselné omyly a kiksy v scenári (napríklad aj to, že všetci ľudia v Prahe hovoria plynulou angličtinou je predsa samozrejmosť). Pokiaľ svetová kríza zasiahla herecký segment, tak mi je jasná aj účasť toľkých hviezd. Lahôdkou je ale Ving Rhams ako lúšti sudoku a následne si láme jazyk nad výslovnosťou ulice Křižovnická. 70%. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

S filmem "OKO DRAVCE" tato hovadina nemá nic společného!!! Oko Dravce byl trhák a tohle je béčkový nudný odpad.ˇFilmových triků jako šafránů, akčních scén je možné napočítat na jedné ruce a ke všemu hlavní roli obsadili prasečím rypáčkem - Shanem Westem. Naprosto nudný a zbytečný film!!!! Brrrrrrrrrrrrrrrr ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční film. Myslel jsem, že z toho vyjde něco jiného než slabší napodobenina Oka dravce. Ve výsledku to ale nebylo zas tak špatné, sice průměrné i s hlavním hrdinou, přesto dobré. Potěšila mě přítomnost Prahy a solidní tempo, především v první polovině tohoto snímku. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slábe 4*, veľmi slabé, ale mohli byť silné 4* avšak film s podobnou tématikou som videl vcelku nedávno, takže ma to vykrádanie dosť sklamalo. Inak film nebol zlý, v podstate mu nič nejak výrazme nechýbalo okrem originality. Akurát Burns na mňa pôsobil možno trochu nepresvedčivo. Nechcem prezradiť ďalej aby som nespoiloval. Môžem vám akurát sľúbiť svižný akčný thriler s zaujímavým začiatkom, lacnou pointou a tipickým americkým gýčom na konci. Ale keď nad tým rozmýšlam boli tam aj dobré nápady. Proste slabé 4. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)

Reklama

Reklama