Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Východní křídlo. Hlavní automat......... Dostávat sms a podle nich vydělávat prachy je prostě pohoda. Druhá stránka věci je pak ten, kdo o prachy přichází. Bude prostě naštvanej. A další věc, kdo to vůbec posílá a bude za to něco chtít ? Děj se záhy zdramatizuje a toto napětí zůstává skoro po celou dobu snímku. CITÁT - To je ale šašek......... Přeskakování ze státu do státu má za následek i velkou část děje odehrávajícího se v Praze. Akčnější část se pak odehrává v Rusku. DIALOG - MAX PETERSON ( Shane West ) : Autoškola v FBI ? JOHN REED ( Ed Burns ) : Dětství v Brooklynu........... A finále se odehrává v USA. CITÁT - ......ti, co dají do počítače všechno a pak nad ním ztratí kontrolu ?......... Pohodový snímek s námětem, co by se mohlo stát, kdyby se vám zbláznil počítač a chtěl si žít svým vlastním myšlením. Ve filmu si zahrál i Ving Rhames jako Dave Grant. CITÁT - Nenechte se chytit........... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Eagle eye feat. Bourne identity. Bezuzdně kradoucí, logiku urážející a přesto docela fajn béčko. Když se přenesete přes tragéda Westa, vezmou vás do party tvrďáci Burns s Rhamesem a protáhnou skrze pražské uličky až do jednoho pouštního skladiště, kde se vše vyřeší rozhovorem o Ústavě. Oceňuju tempo, zoufám nad nenápaditostí. Za první půlku bych snad i čtyři hvězdy vysolil, ale v závěru to člověku připomene, že musí být přeci jenom větší realista. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dostat v balíčku nejmodernější mobilní telefon, na který po rozbalení začnou přicházet esemesky s radami jak vyhrát sázky, by jistojistě uvítal každý. Jenomže jak se také hodně brzy ukáže, je za tím daleko víc. Pro našince je příjemná skutečnost, že se část děje odehrává v Praze, kde se také natáčelo. Bohužel už při dnešním pohledu na dost provařeném místě. To je Praha tak malá a nezajímavá, že se pořád musí natáčet u Rudolfina? No nic. Koncepce příběhu nám svým způsobem připomene československý seriál ´Návštěvníci´ 1983) a v něm hlavní počítač vše řídící pod názvem ´Centrální mozek lidstva´. Právě o nějaký takový počítač tu jde, který obdobně jako ve zmíněném seriálu začne pracovat poněkud podivně. Možná proto se coby pocta točilo také v Praze. Ale protože má snímek na svědomí Hollywood, příběh je nepřekvapujíc špionážní, kde se tajné služby zase dost zapotí. Vyloženě se o filmovou pecku nejedná, ale jako takový bezvýznamný snímek na víkend se divácky strávit dá. Možná to tak na první pohled nevypadá, ale do děje je zapleteno spousta nejrůznějších motivů, což je téměř až div, že se v tom tvůrci vůbec vyznali. I přes jednoduchost převážně vzniká otázka, jak co vlastně souvisí s čím. Než se nejrůznějšími intrikami dosáhne velkému odhalení hlavně v oblasti co se kde děje a proč, kostrbatě se překonává problematika vývoje děje k dosáhnutí něčeho, co by jistojistě šlo vyobrazit daleko snadněji. Snímek je tak plný nejasností, že v podstatě u toho nemá cenu přemýšlet. Spousta motivů pro někoho poměrně známých, ale když se vypne mozek…  Ale jo, dá se to. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Počáteční zábava a nápady se postupem času zvrhnou ve fatální imbecilitu, kdy už jen nevěřícně kroutíte hlavou nad tím co všechno tam ještě chtěli narvat a opět se to nepovedlo. To si vážně mysleli, že jsme tak hloupí, tak moc nacucaní všemi těmi amícskými výplachy, že u filmu povolíme vše bez zapřemýšlení...TAK TO NE!!! Chování postav v klíčových situacích, je naprosto a ultimátně labilní a ty pokusy o hlášky byly jak trhání chlupů ze zadku...prostě efekt k posrání. Už to nechci nikdy vidět!!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela slušný film, ze kterého se zas tolik vytřískat nedalo a hlavní hrdina byl trošičku dement. Ale vesměs se na to dalo koukat pěkně a mělo to takovej ten klasickej dobrej konec, ze kterých mám v poslední době docela radost, protože takovejch klasickejch filmů se už tolik nevidí, na druhou stranu zas tak kvalitní nikdy nebyly, ale aspoň se na ně dobře koukalo. Ta myšlenka totiž není zlá, ale výsledek je docela okoukanej a ke konci už je to trošku dementní, ale mě to stejnak bavilo jako na začátku tak na konci, i to docela dobře uběhlo. Nic velkýho to není, ale rád jsem se na to kouknul. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)

Reklama

Reklama