Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

honajz 

všechny recenze uživatele

I když to skutečně je variace na Oko dravce, není to blbé. Jde o béčko, nižší rozpočet, ale herecké výkony jsou ucházející, divák není za blbce a odsýpá to už hezky od začátku bez hluchých míst. Scénář je docela chytrý, i když by se pár nesrovnalostí našlo, ale tady to rozhodně nevadí. A Praha je slušně využita, zvlášť rozhovor pod mostem. ()

Nogard 

všechny recenze uživatele

Slušně řemeslně udělaný sci-fi špionsko konspirační thriller, který se hodí na domácí shlédnutí, do kina na něco takového chodit osobně považuji za zbytečnost. Je škoda, že ten konec je tak pitomě přehnaný a nelogický. Každopádně je to příjemná nenáročná zábava pro ty, kteří mají tento typ filmů rádi. U mne je tam jedna hvězdička navíc za Prahu, nemůžu si pomoct :-) ()

Reklama

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Prototyp filmu, u kterého platí, čím více vidíte, tím více vám jde proti srsti. Vynikající trailer, velmi slibný začátek a obrovské zklamání v druhé polovině, přitom potenciál tam byl. Bohužel, Praha je hezká, ale sama to neutáhne. Už dlouho se mi nestalo, že bych odhalil pointu tak brzy. Pomalu se mi zdá, že scénáristi pořád stávkují.. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

"Berem si smajlíka s sebou." - "Je hezký vidět, že jsi pořád vůl!" - "Hezká kravata." Dobrý dialog, že?! Btw, geniální plán - znát budoucnost, jít do kasína, a na tři pokusy vyhrát tři jackpoty. Vůbec to není nápadné. Nejbéčkovitější béčko - nepamatuju film, který by byl tak stupidní a naivní, ale zároveň tak hloupoučce zábavný :-) ()

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

Film, který je naprosto důstojným představitelem svého žánru. Paradoxně bych filmu vyčítal něco úplně jiného, než většina kolegů zde a tou je samotná zápletka týkající se toho "Kdo/Co" a takovou tu old school naivitu, ale zdaleka mu to vytýkat nehodlám, neboť film netrpí samoúčelnou překombinovaností, jednotlivé části do sebe zapadají, akce je slušná a film má celkově dobrou atmosféru starších podobných konspiračních akčáren typu Enemy of State. Byl jsem velice spokojen a normálně bych za to dal slušné a velmi silné tři hvězdičky, ale vzhledem k tomu, že je tu film silně podhodnocen (minimálně 60% si zasluhuje) dávám čtyři, s tím že na kokoty typu Livingdead začínám být už poněkud alergický. Ještě jednou zdůrazním, že mě film opravdu potěšil a znovu ukázal, že hodnocení na ČSFD se spolu s rostoucí základnou rádobyznalců filmu, tj. fakanů, kteří mají nakoukáno tak padesát filmů, dostává do křížku s realitou, protože díky tomu hodnocení jsem zhlédnutí filmu několik měsíců zbytečně odkládal a býval bych se možná natrvalo ochudil a velmi dobrý zážitek ze svižného filmu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama