Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Slušné herecké obsazení, slušný i když občas ne úplně logický scénář, akce na které se dalo koukat a pár vychytaných vražd mě nezkazilo ani to že už jsem podobné scény viděl v X špiónských filmech a zápletka je jak před kopírák s Terminátorem. Film jako celek funguje a já se u něj skvěle bavil. 4 hvězdy i proto že někteří zde odkazují na Oko dravce i přes to že i samotný ten film byl jen bohapustou vykrádačkou a tak mě to tu připadá fér vyvážit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I když to skutečně je variace na Oko dravce, není to blbé. Jde o béčko, nižší rozpočet, ale herecké výkony jsou ucházející, divák není za blbce a odsýpá to už hezky od začátku bez hluchých míst. Scénář je docela chytrý, i když by se pár nesrovnalostí našlo, ale tady to rozhodně nevadí. A Praha je slušně využita, zvlášť rozhovor pod mostem. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jsem si jist, že film jako je Echelon si dokáže získat spoustu fanoušků, ale tady byl poněkud dost na špatné adrese. Shrnul bych to jako poměrně koukatelně natočenou ubohost; děj začíná zostra, pro někoho možná klad, ale mně ten úvod jednoduše chyběl. A pak to začne, přímočará překombinovaná blbina prokládaná akčními megascénami, které jsou většinou pseudoumocněny kamerou snažící se navodit dojem, že tvůrci trpěli parkinsonovou chorobou. A když už nakombinovanost, nepravděpodobnost, neuvěřitelnost až blbost tohoto filmu dobublá k cíli, dostane se nám přeslazeného happyendu s třešničkou na dortu v podobě úplného závěru... Který by mě rozesmál, kdybych v tu chvíli film bral ještě trochu vážně. Je to takové na první pohled přitažlivě natočené nic, vhodné možná pro zkratovitě myslící publikum, které spolkne cokoli šroubovitého a nesmyslného s tím, že Když to tvůrci tvrdí, tak dobře, asi to tak bude a já to jenom nechápu. Takové filmy si strčte za klobouk, jedna hvězda za jistou atmosféru, kterou to celkově má. Našlo by se i víc věcí na víc hvězd, zápory je ale dusí tak moc, že jen taktak není skóre na nule. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze zprvu docela dobře vypadajícího sci-fi thrilleru se stala ohraná a až skoro stupidní kravina, přitom já pokud je příběh zábavnej, tak snesu hodně a vadí mi máloco, ale tohle ke konci už překročilo i tu mojí míru a navíc to už ani nebylo moc zábavný a ten slušnej dojem, kterej si film dokázal vydobýt ze začátku při zasílání sms s budoucností, nakonec zničil hodně stupidní druhou půlkou a debilní pointou ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Eagle eye feat. Bourne identity. Bezuzdně kradoucí, logiku urážející a přesto docela fajn béčko. Když se přenesete přes tragéda Westa, vezmou vás do party tvrďáci Burns s Rhamesem a protáhnou skrze pražské uličky až do jednoho pouštního skladiště, kde se vše vyřeší rozhovorem o Ústavě. Oceňuju tempo, zoufám nad nenápaditostí. Za první půlku bych snad i čtyři hvězdy vysolil, ale v závěru to člověku připomene, že musí být přeci jenom větší realista. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama