Reklama

Reklama

Byla jednou jedna planeta

(seriál)
  • Francie Il était une fois... notre Terre (více)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Další nová série francouzského animovaného projektu "Byl jednou jeden..." je tentokrát věnována problémům ekologie a trvale udržitelného života. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Noviik 

všechny recenze uživatele

Už to není náš starý známý Byl jednou jeden... Ale i přes modernizaci animace se mi to hodně líbí a myslím, že zde ta pravidla ekologie, kterou téměř nikdo nechápe, nejsou tak hrozně vnucována, spíše se lze zamyslet. Nevidím to tak zle jako ostatní zde. Jen dál v podobných seriálech (teď nemyslím ekologických, ale celkově zábavně naučných), děti sedí u televize, ale alespoň k něčemu je to dobré. Chytlo to i mě, v mladistvém, leč dospělém věku, stejně jako když jsem byl dítě a díval jsem se na staré Byl jednou jeden... ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Mnoho zaujímavých a poučných vecí o našej planéte. Síce často-krát je problematika zobrazovaná dosť čudnou formou, no aspoň sa človek zasmeje. Netreba zabúdať, že tento seriál je určený pre tých najmenších a im môže dať veľmi veľa užitočných informácií, čim sa úplne splní poslanie tohto animovaného dokumentu. ()

Reklama

Lennie 

všechny recenze uživatele

Škoda krásného francouzského seriálu. Těšila jsem se na pokračování, které mě ovšem hluboce zklamalo, a to jak svou grafikou, tak látající planetkou, krerá mi do příběhu vůbec nezapadá. Vtloukat dětem odmalička, co všechno je na světě špatně, mi nepřijde jako geniální nápad. A taky mě mrzí, že jediná postavička, které zůstaly původní rysy je Maestro. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

OMG...tohle má být poučný seriál pro děti? Když tam dětská postavička prohlásila "Průmysl je bezpochyby jedním z prioritních faktorů zapřičiňujících globální oteplování." nevěděl jsem jestli se mám smát nebo brečet. Takhle se to nedělá ...Vzpomínám se slzou v oku na Byl jednou jeden život ... 15% P.S. Možná už vím díky čemu napadlo pana Klause, že globální oteplování neexistuje ... tento seriál mi přijde ve svém záměru bojovat proti znečišťování a ničení přírody značně kontraproduktivní ()

whack 

všechny recenze uživatele

Jedinečný seriál, ktorý deťom vnesie do duše trošku potrebného ekologického cítenia. Každý diel  (okrem nudného prvého) rozoberá iné problémy z iného kúska sveta, od udržateľného hospodárstva v Afrike, až po ušľachtilú myšlienku redukcie áut vo vyspelých krajinách. Pozitívne naladená, nenásilná forma rozprávania nemôže uraziť nikoho. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama