Ozzákova škola kalení (TV seriál)
Komedie
Česko, 2008
Jaroslav Fuit, Zdeněk DušekHrají:
Matouš Ruml, Martin DejdarObsah
Čtyřdílný spin-off k seriálu Comeback, k němuž bývá volně přiřazován i novoroční projev Dejdarova rockera Ozzáka, se objevil v silvestrovském vysílání Novy 2008 a následně se zabydlel na internetu. Ozzák a jeho mladý spolupracovník Lexa v krátkých epizodách zasvěcují národ do tajů zodpovědného chlastání. Dozvíme se tak, proč je nutné vlastnit Picí průkaz (tak zvaný Pičák), jak postavit Pivuláka, jak se tancuje pogo a velmi neochotně je nadhozena i otázka střízlivění. (Hwaelos)
AngelAngie
Zcela mimo můj vkus...(22.5.2009)
Kulmon
Seriál jsem moc nesledoval, ale tohle je gut. Video můžete zhlédnout zde: http://archiv.nova.cz/multimedia/comeback-ozzakova-skola-kaleni-picak.html(11.5.2009)
gr8 escape
Zdá se, že Ozzák představuje v české televizní tvorbě takovou trefu do černého, jaká se už dlouho nikomu nepodařila...(9.2.2009)
viperblade
Kde se dá pořídit a kolik že vlastně stojí ten pičák? :-)(4.2.2009)
MM_Ramone
Zo seriálu "Comeback" som doposiaľ videl asi tak sedem časti. Do ďaľších sa mi akosi moc nechce. "Ozzakovu školu kalení" som si pozrel v archíve na stránkach TV Nova. Štyri krátke, tak trojminútové scénky , som dokázal pretrpieť. To myslím doslova. Martin Dejdar nemá o rocku ani šajnu. Jeho pojatie tejto postavy je trapné, namiesto toho, aby bolo vtipné. Mladý Matouš Ruml je na tom ešte horšie. Od odpadu to zachránila jedine pražská punková legenda - Visací zámek. Spevák Honza Haubert sa musel dusiť smiechom, keď videl ako Dejdar kurví ich song "Známka punku". *(14.2.2009)
hippyman
na comeback jsem moc nekoukal, už ukázky mě většinou odrazovaly... ale spin-off se celkem vyvedl. 70%(20.1.2009)
gilmore_girl
Dalo se to, ale na kompletni sestavu to nema.(4.1.2011)
Deimos
TV/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +Martin Dejdar, Ozzák, Lexa a Matouš Ruml -krátké/// Tak tohle je hustý, fakt nářez. Rozhodně to nejlepší ze Silvestrovského Václaváku. Vtipné, všeříkající, poučné./// Celkem 92%/// PS: Tento komentář je jubilejní, tísící (1000) za 2 a půl roku co jsem na databázi. Podotýkám, komentáře píši jen k aktuálně viděným filmům.(14.1.2009)
WANDRWALL
Hnus, nevkus, trapárna. Už ten vzhled, náhle vytáhl z minulosti tip mánička, už to má z něho dělat frajera? A co takhle ještě nějaký obsah jeho verbálních projevů, než jen jedno velké nic!(17.6.2010)
Kryton
To jediné za co stálo na silvestra zapnout hranatou věc plnou nesmyslů. Stavění sněhuláků dostalo jinou rovinu!(14.2.2009)
gogos
Řval jsem smíchy!!!!(19.1.2009)
Morloth
Není to můj šálek kávy. Ani druh humoru.(18.11.2009)
mr.kliky
Nic moc, vtipný je akorát jak Dejdar omlátí Rumlovi hlavu o jukebox..(22.2.2009)
stration
Mě to opravdu daleko míjí.(3.7.2009)
Brundibor
X(26.9.2010)
Dawid199
Ozzák prostě umí:-D(9.6.2009)
Angelopul
odpad!Že se k něčemu takovému propůjčili Visáči je fakt úpadek.(29.10.2009)
Ouwen
HM.... To je ale kurva skvělá dvojka. 95%(13.10.2010)
Korbitch
Co na tom, že to není typ inteligentního humoru, jako třeba Červený trpaslík, Black books nebo it crowd?? Je to ryze české a to je na tom to podstatné. Hlavně se stále víc utvrzuju v tom, že třetina lidí na čsfd jsou zatrpklí lidi, kteří se nedokáží uvolnit. Filmu zde rozumí opravdu málokdo.(30.6.2009)
galba
Ja nevím mě to oslovilo:)(12.2.2009)
Fanklub seriálu
Související
- Comeback (TV seriál) (2008)