Plakáty
Nádejná mladá filmárka Jody Balaban (Leelee Sobieski) je po úspešnom skončení školy plná ideálov. Namiesto vysnívaného presadenia sa vo filmovom priemysle nakoniec skončí ako editorka v pornoštúdiu.
Za pomoci kolegov však tajne začne nakrúcať po nociach vlastný film. Zoznámi sa s renomovaným režisérom snímok pre dospelých Jeffom Drakeom (Matthew Davis), ktorého zo začiatku neznáša, no ako to už býva, všetko sa postupne úplne zvrtne. (doublejo)
viperblade
Překvapení. Takhle by se dal definovat tento poměrně podařený a vtipný snímek. Z prostředí porno průmyslu (ne, to slovo na "P" se vlastně nepoužívá, je to z prostředí "videí pro dospělé") byla natočena už jedna opravdu vydařená komedie (I Want Candy) a to je možná důvod, proč nedám víc, než tři hvězdy. Když si vzpomenu, jak jsem se u I Want Candy smál, tak prostě nemůže téhle komedii dát víc. Na druhou stranu, výrazně jsem si spravil chuť po včerejší stupidní "komedii" jménem The Switch. Navíc, tenhle snímek je i vcelku originální (ATM, párty) a má i jeden nečekaný zvrat (teda, alespoň já jsem to nečekal). Zkrátka, je to lepší komedie (místy jsem uvažoval i o čtyřech hvězdách) s místy nudnějšími místy, na které bohužel doplácí a diváka to zamrzí. 60 %.(29.1.2011)
sochoking
No neviem, čo mám napísať. Ja som si tento film pustil pred poslednou poobedňajšou piatkovou šichtou ako rozptýlenie a prvých 18 minút ma úplne rozbombardovalo hláškami ( Glad He Ate Her = Gladiator ) ako i slovnými zvratmi až tak, že som sa dusil od smiechu ( čo sa mi stáva len zriedkavo !! ) , no ale potom, bohužial, to šlo do pekne vyvíjajúceho sa nudno trápneho shitu . A ja blbec, práve v týchto prvých minútach som podľahol nadšeniu a ešte som to odporučil bráchovi ! Mám nádej, že to v zdraví prežije ( počkám ešte na jeho hodnotenie ) . Nič menej, aspoň sa to dalo dopozerať , kedˇ už nič.(23.10.2010)
IQ Tiqe
V paměti mi asi zůstanou hlášky typu "ATM", "Blow out your dick", "Uranus" (původně z BBT), tvůrcům se evidentně povedlo najít i pár nových dobrých dvojsmyslů. Dost chytlavá je i závěrečná melodie.(3.10.2010)
Toto
Keby to nechali v rovine komédia a natáčanie porna, tak ok. Ale tú romantiku musia drbať všade!(23.10.2010)
Harts
prima odpočinková romantická komedie o hledání sebe sama zasazená do pornoprůmyslu, trochu to bylo tupé, ale hlavní postava krásná(20.10.2010)
veverysiak
Perfektný začiatok bohužiaľ skĺzol do presladeného klišé s dosť nezáživnými dialógmi, v romantickej komédii má byť predsa len zábava založená na niečom ako na pár holých zadkoch a jednom obnaženom výfuku, aj keď sa odohráva v atraktívnom prostredí pornopriemyslu, jedna celá hviezda je pre presvedčivú a sympatickú Lili, takže 55%.(9.3.2011)
schaff
No trapas, či už pre nezmyselné niektoré scény alebo rozhovory a hoci sa tam zaoberajú strihom filmov, strihač tiež nebol vybraný správne a ani nejako vtipné to nebolo, jedna hviezdička len kvôli Sobieski.(25.9.2011)