Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychiatr Stephen se v podání Richarda Harringtona zotavuje z těžké životní rány v podobě sebevraždy jeho ženy, jež si nedávno podřezala žíly. Navíc Stephenova matka je v nemocnici, kde připoutaná na lůžku čeká na milosrdnou smrt. Doktor proto polyká spoustu prášků na uklidnění a situace se mu pomalu vymyká z kontroly. Pak ale jednoho dne potká ve stejném ústavu, kde je hospitalizována jeho matka, dospívající Ninu, kterou zde ztvárnila Jaime Winstoneová. A dívka, jeho nová pacientka, upoutá doktorovu pozornost. Skrývá se v ní totiž něco temného. Dokonce temnějšího, než že se sama pokusila sáhnout si na život. Během terapie psychiatr přichází na děsivou pravdu, že tato křehká bytost trpí obsesivní zálibou v krvi. Dokonce i vlastní krev pije. A čím více doktor zjišťuje, tím se situace stává horší i pro něj samotného. Dostává se do boje, v němž se nevyhrává... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný horror o puberťačce, která ráda nasávala krev. A to nejlépe z obětí zaživa. Bohužel krom snad jedné scénky, kdy ta šereda nasávala, jsou ve filmu pouze kecy, kecy a ještě jednou kecy! NUDA! ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Poněkud těžkopádná (a těžkotonážní) anglická (pravděpodobně) odpověď na vlnu francouských krváků. Ovšem bez šarmu,lehkosti a bohužel i originality.Za to se tu najde něco jako psycho(ale jenom jako) a krve ,ujetosti i krutosti (jakžtakž) dosti. Verze spíše určitě jen pro TV,ale i tak (protože mě pomalý tempo filmu nevadí) poměrně solidní 60% počin.( víc akce a míň pindání o stracené lásce a bylo by rozhodně lépe,-alespoň že se tentokrát to fňukání hlavnímu ,,hrdinovi" rozhodně nevyplatilo) ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Psychologický horror-thriller o dievčati,ktoré malo rado krv.Najradšej cudziu,ale v čase núdze aj svoju vlastnú.Dievča má veľmi nebezpečné správanie,ktoré je stále horšie a horšie.Film sa ro zbieha veľmi pomaly,ale potom zrýchľuje čím ďalej tým viac.Nie je to vôbec film o upíroch,nie je tam ani nič nadprirodzené,je to o chorobe.Dievča skončí v nemocnici pre pokus o samovraždu.Psychiater sa jej začne venovať a zistí že ju veľmi láka krv.Po psychologickej strane dobrý film.A na konci filmu je aj jedno gore prekvapenie.Ale najväčší šok je,keď si dievča urobí z psychiatrovho psa krvaví koktail.Tak toto bolo ozaj veľmi nezvyčajné.Takéto ochorenie vraj naozaj existuje,volajú ho Ranfieldov syndrom. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama