Reklama

Reklama

Banánové rybičky

(pořad)
  • Česko Banánové perličky (více)
Talk-show / Komedie
Česko, 1999, 360x30 min

Účinkují:

Halina Pawlowská (moderátor), Jitka Asterová, Aňa Geislerová, Marián Labuda st., Gabriela Osvaldová, Ilona Csáková, Jaroslav Hutka, Irena Pavlásková, Bára Basiková, Anna K., Peter Nagy (více)

Obsahy(1)

Zábavná talk show Haliny Pawlowské v České televizi. Jednotlivé díly měly podtitul „jak přežít (substantivní vazbu)“, v pozdějších letech i volnější „jak (infinitivní vazba)“. Pořad se začal vysílat v roce 1999 a skončil koncem roku 2007. (duklak2)

Recenze (183)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Halina Pawlovská ve své osobě asi nejlépe personifikuje český bulvár. Jedna hvězdička pouze s vědomím toho, že po Banánových rybičkách klesla paní Halina až k Mamba show... ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Odhazuju veškerou pózu, a naplno přiznávám svojí zálibu v Halině a jejích slovních hříčkách. Banánové rybičky = moje vůbec nejoblíbenější talk-show, to asi mluví za vše. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle to byly ve své době opravdová rádobyvtipná moudra k nezaplacení viďte paní Halino? Nejlepší ale natom je, že ona si nejspíš myslela že je opravdu děsně vtipná, a že ji to všichni baštěj ale kdo všichni? Sračkoidní bulvár typu Blesk, Story, Štastný Jim atd, ve kterém se vždy cítila jako ryba ve vodě, kterej ji osobně dal práci a kterému vždy velmi šikovně a obratně lezla a leze snad doposud do pr.. Ano, ona za to má, včetně všech těch pozvaných hostů, tak proč by se jednou za čas společně nepobavili, samotní hosté byli však mnohdy stokrát lepší než ona. Ještě že je ta doba těchto a podobných pořadů už dávno pryč, a že tu její nicotnou falešnost, přehrávání, falešný úsměv, nepřirozené grimasy, normální lidi už dávno prokoukli a že ji televize řekla jasně dál už NE! ddt: Dark. : vskutku více než výstižně řečeno, k tomu bodu dvě, no zřejmě museli použít nějakou novou nám běžným divákům neznámou spešl techniku:-) Banánové verlybě tedy definitivně NE! ()

Kulmon odpad!

všechny recenze uživatele

Ať se na mne nikdo nezlobí, ale Halina Pawlowská je děsná kráva. Její neustálí kolíbání hlavou, říkání rádobyvtipných mouder atd. A mám ten dojem, že to snad sklidilo i nějakou cenu za nejpopulárnější pořad či co. Jednou jsem omylem viděl nějakej díl s Vojtou Kokotkem a vážně jsem se dlouho zamýšlel, jestli to je fakt, nebo parodie nebo "to nejhorší z ..." protože na sebe koukali jako kdyby se viděli prvně a vedli konverzaci jak v trafice: Blesk, Sparty, Blesk, pohled, známku na pohled, Právo ... totální sračky. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Prej se to celý jmenuje podle toho, že když si Halina vloží banán do jindy zahaleného místa, smrdí to pak prej po rybičkách... Kách... %-o . . . Jinak nechápu, proč se tahle samoha(li)na šmíra vyráběla a pořád recykluje v >televizi zahalené služby< , protože toto je pořad coby materie typická pro komerční (k)anály! Nebo chápu? Prachy že prej nesmrdí?? Tak pochcat rybu, banán dát sežrat opici a šlupku Halině pod nohy, to bude aspoň rána, chachachacha... °-/ - - - - - (Občasně nahodile nahlédnuto z plezíru na >zahálčivé jebničce< a jiné veřejnostádní žumpě, hodnocení kdysi dávno jen tak, komentář zde po jednom zase zcela vymarněném repete otrávený jako stočtyřiačtyřichcátý - 14.5.2013) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tož toto je taký televizný humus, že by som sa aj na islám obrátil, než abych sa chichotal s Halinou a jejími hosty. Jednu hvězdu za možnost dát skvělý podklad pro imitaci tím komikem Petrem Jablonským. Za tu jeho Halinu fakt dík, to jsem se smál, až mě z toho rozbolely ledviny. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky dávám pouze Halině, která je podle mého názoru velice inteligentní, zábavná a ze své nedokonalosti dokáže udělat přednost :-) Pořad jako takový stojí za ..... no prostě nestojí za koukání :-) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Halina osvěžila formát české naivní talk show o sestřihy většinou dabovaných amerických komedií a nenutila hosty k osobním zpovědím, ale hovořila s nimi na téma. To pořad povýšilo, ačkoli méně let vysílaní by mu postačilo. Rozhodně mám lepší zážitek z názorů lidí, kteří již něco dokázali, než z extrémistů jako je Aleš Cibulka. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na humor a vedenie konverzácie, tak ako to robí Halina Pawlowská si nemôžem zvyknúť. Tie jej grimasy, spevavé otázky a strašne vtipné rýmovačky vo mne vyvolávali chuť jej vyťať zodve zauchá. Talk-show, s blbým názvom "Banánové rybičky" sa mi nepáčila, ale verím, že niekomu môže štýl tejto mohutnej prechytralej matróny vyhovovať. ** ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Exaltovaný rádobyvtipný vyžraný jedinec o rozměrech a pohybech, přirovnatelných snad jen k ledoborci Lenin, pořádal před deseti lety párty pod tímto názvem. Bylo a dodnes je na této balónici vidět neskrývanou touhu ožužlat si kelebrity, když už k nim nemůže patřit sama...Chápu, že ukrajinský humor nemusí sednout každému, ovšem důchodci a hospodyňky s trojkou v žíle přesto udrželi jakous takous sledovanost, takže nás paní Halina mohla oblažovat svými říkankami přeukrutně dlouhý čas. Poté svou kariéru zaměřila na jedince, trpící informačním hladem. Díky mastodontce se dodnes můžeme dozvídat, kdy si Partyšová nasadí do očí nové kontakltní fazole, Vondráčkouvou rozpůlí první vráska a Goťák zase povolí momentální blonďaté podržgumě, aby mu někde v podloubí s pekařským učněm spíchla dalšího potomka. Hvězdu dávám moderátorce, režisérce a scénáristce v jedné osobě (do které se všechny v pohodě vejdou) za to, že dle mých informací zvládla po celou dobu vysílání pořadu nesežrat ani jednoho hosta. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Moje mamka měla Halinu ráda, tak hodnotím částečně i za ni. Když byl dobrý host (např. Ivo Šmoldas), mohly jsme se uchechtat. Nudní hosté = samozřejmě nudné díly, tomu se u tohoto typu pořadů asi nelze vyhnout. Halina samotná pak obvykle vzbuzuje emoce vyloženě kladné (hlavně baculky ji mají rády) nebo záporné (většina mužů ji nesnáší). Mně nevadí, ani nejsem její kdovíjaká fanynka,, takže za její osobu procenta nestrhnu:-). Kvalita "Banánových rybiček" postupně klesala, ale za jejich nejlepší éru si 3* imho zaslouží. 59% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Banánové rybičky aneb jak se sama ztrapnit před hosty a pozvaným publikem. Kouzlo pořadu netkví ani tak v Pawlowské a jejích rádobyvtipných historkách a citátech (navíc ačkoliv často vydávaných za její, jsou známé již déle a odjinud..). Kouzlo tkví tak jako v podobných formátech v pozvaných hostech, z nichž někteří díky své vtipnosti a pohotovosti udělali pořad stravitelnějším... * ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Ve škole jsme se kdysi učili, že ten, kdo neustále gestikuluje pomocí rukou, má malou slovní zásobu. A to naše milá Halinka dělá! Sice nevím, jestli ta velryba má doopravdy tak malou slovní zásobu, ale úroveň tohoto pořadu je hluboko pod bodem mrazu. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Krom poctivého, řádně živeného, slovanského těla bordelmamá Haliny si pamatuji jen ty rádoby vtipné poučky. A kdyby nebyla Halina krev a mlíko, řeknu, že je úplně bezkrevná. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Sem tam pěkný fórek, přesný postřeh, ale když ta Halina Pawlovská je tak protivně blazeovaná. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tím, že pořad v roce 2007 zanikl, hodně ztratil na své aktuálnosti. Okupoval však ponejvíce středeční "prime timové" večery po pěknou řádku let. Halina Obrovská si zvala do své talk-show hosty různých profesí, často přidávala k dobru své rodinné příhody a vymýšlela poměrně obsesivní témata i rady. A rada na závěr: Když máš na obrazovce Halinu - slupneš tenhle pořad jako malinu. Mé hodnocení: 40% ()

Související novinky

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama