Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden na jednoho. Politici, šéfové významných firem, osobnosti společenského či vědeckého života jako hosté Barbory Tachecí. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele

Ta ženská je zosobnělá hloupost a afektované zlo!! Kdo, jak a proč jí dává peníze za to, že vždy zostuzuje médium, v kterém vystupuje? Popravdě se dost divím, že jí ještě nikdo v éteru neřekl, že je asi tak charismatická (a inteligentní) jako upocený chomáček rektálních chloupků a nebude se s ní v nastoleném tónu dál bavit. Paní Barbora Tachecí je odpad. Tento pořad se jmenuje po ní a tak je jasný, jaký to bude. Pro slabší povahy k zeblití. Tohle je žurnalistika? ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Díl z Janem Krausem stál opravdu zato (a za něj ta 1 *). Pokud jste neviděli mrkněte na stránky televize Z1, někde by to tam mělo v archívu být. Jinak samotný pořad nemusím a to zejména díky výše uvedené arogantní, psychicky nevyrovnané, až labilní osobě-moderátorce. Brrr..., děsivý pořad s děsivou babou, která navíc lže jak když tiskne a podle mě, místo v televizi (kde má díky Davidově hvězdě, kterou nosí tak viditelně na krku nejspíš tlačenku), by se měl léčit v Bohnicích:-( ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Plky s Bárou tlachací... Volume 1 . . . Tenkrát ještě s bezmeznou mírou tolerance... %-/ - - - - - (Průběžně občas nahlédnuto kdysi na >"Z"mrdlé trdlovizi< , hodnocení zde zlomyslně 8.3.2011 na mezinárodní ženský den 137. - nekomentář zde jako desátý - 8.3.2011) ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Ano, Tachecí je zralá na facku. Nohou. Ale díky tomu bylo Interview zábavné sledovat. Její dnešní nekonfliktní nástupci nijak nevyčnívají z řady robotů, kladoucích všeobecné, neutrální otázky "z papíru". Barbora byla i za cenu oné protivnosti daleko pohotovější a z hostů často dostala ono těžko specifikovatelné "něco navíc". ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takl-show so šialenou, arogantnou moderátorkou, s ktorou sa nedá rozumne, inteligentne a sofistikovane zhovárať. Nedodržuje žiadnu etiku v oblasti vedenia dialógu, skáče do reči, rušivo mení intonáciu hlasu, kladie hlúpe otázky, doslova uráža svojich hostí. Naviac jej groteskná mimika, trhané pohyby a celkový vzhľad sú, mierne povedané, rušivé. Rozprávať sa s takýmto podivným, zrejme aj mentálne retardovaným, tvorom musí byť veľmi náročné. Ľutujem všetkých hostí, ktorí prijali pozvanie do tejto relácie. "Interview B.T." je mediálny odpad! ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama