Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvidíte vtipná videa z internetu, na které diváci upozornili, a také videa, která sami diváci natočili. Speciální rubriku tvoří vtipné reklamy. Moderátor pořadu Milan Harvánek si v každém díle zve do studia zajímavého hosta, se kterým konverzuje na různá témata a baví ho vtipnými klipy. Nejvtipnější video, z každého ze tří bloků po pěti ukázkách, posílá host do dalšího kola. Na závěr host vybere příspěvek, který ho pobavil nejvíce. Zasilatel vybraného příspěvku obdrží cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Moderátor pořadu Milan Harvánek je svým chováním na úrovni dvanactiletého kluka, který si myslí, že je vtipný svým cool vyjadřováním. Ne, opravdu není. Celá koncepce pořadu je dost amatérská. Host musí splnit svou (jako) povinnost v podobě výběru nejlepšího videa, aby se mohl prezentovat na obrazovce...Ukaž se!!! je zoufalý TV pořad. ()

hirnlego odpad!

všechny recenze uživatele

Radši pořad, který by uváděl mlčící 50%maniak Milan Šebek, než pseudopořad, který uvádí blinkající 100%burangej Milan Harvánek. ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

...a neukážu !!! Já bych k tomu moderátorovi normálně měl strach jít, ale ne z respektu, ale z toho, jakej ksicht by na mě vypustil, na jakou otázku by se mě zeptal, a jak by se předemnou hrozně divným způsobem klepal. Já bych tu tisícovku dal tomu kameramanovi, kterej byl schopnej to všecko s tím moderátorem a Františkem Fukou natočit, protože nechápu jak i přesto všecko byli schopní mít vážnou tvář.... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama