Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyšetřování smrti známé bloggerky zavede Castla a Beckettovou do světa sociálních sítí, v němž se ani jeden necítí právě dobře... (TV Prima)

Recenze (4)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh tak na tři hvězdičky, ale za ten webmercial na konci (viděn a slyšen v mnoha jazycích, nejlepší je asi ve španělštině, ale ani slovensky to není špatné: "Mrazivé a napínavé dobrodružstvo - nový román") dávám jasnejch pět! ()

Reklama

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další a další díly začínají být hodně dobré. Nezadají si s nejlepšími kriminálkami. Tentokrát jde o případ, kdy pachatel posílá policistům indicie, podle kterých mají poznat, kdo bude další oběť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sériový vrah a hra na kočku a myš. Inu proč ne, konečně zažila tahle série i trochu toho vzrušení a brutality. Na rozdíl od většiny ostatních dílů (zatím) tu byla i dobrá atmosféra a nudná vedlejší linka byla odsunuta do pozadí. Což samozřejmě dokážu ocenit, takže v tomto konkrétním případě dám ve finálním ohodnocení o jednu hvězdu víc. Kéž by podobných dílů bylo mnohem ale mnohem více, než těch obyčejných průměrných epizod. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama