Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 8
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Nevada k tomuto seriálu (1)

Castle na zabití (2009) 

Krimi seriál založený spíše na interakci hlavních postav než na samotném vyšetřování. Výborná zábava, pokud neočekáváte "vědeckou" kriminálku ve stylu CSI. Nathan Fillion je neskutečně charismatický a roli úspěšného a chytrého spisovatele, trousícího jednu hlášku za druhou, si vyloženě užívá. Scény, kde detektivům popisuje jak by se zločiny odehrály v jeho románech patří k nejlepším okamžikům seriálu. Stana Katic je k němu vybraná výborně, zdatně mu sekunduje a krásně to mezi nimi jiskří. Pozadu nezůstává ani spisovatelova rodina – vzorná dcera i potrhlá matka. Škoda poměrně velké nevyužitosti dvojice detektivů Ryan/Espozito. ()

Reklama

Reklama