Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 5
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Vavča k tomuto seriálu (1)

Castle na zabití (2009) 

Pohodový seriálek, kterému s přehledem vévodí Nathan Fillion, který se neustále snaží sbalit půvabnou Stanu Katic. Detektivní příběhy tu nejsou nijak složité a dechberoucí, ale většinou fungují, hlavní složka je humor, který je zde spíše decentní oproti Californication, přesto každý díl má spoustu povedených momentů, některé hlášky mě dost pobavily. Je to oddechový seriálek, který má potenciál minimálně na další sezónu, pokud autorům nedojde vtip, Fillion je prostě sekáč, kterému se nedá odolat, jeho rošťácká image a jednání má fakt něco do sebe, jsem rád, že po seriálu Drive si našel dobré angažmá. Vedlejší postavy jsou tu ořezány na minimum, ale občas aspoň slušně nahrávají hlavní dvojici. Druhá sezóna přinesla mírný pokles kvality, ze čtyř hvězd jdu na třiapůl, některé díly jsou totiž moc vatové, jiné jsou naopak skvěléa přinášejí občas zajímavé příběhy a hostování známých jmen. ()

Reklama

Reklama