Reklama

Reklama

Když pomáhá Pete kamarádovi s oblékáním obleku středoškolského maskota, změní se v neskutečného chlapíka a stane se celebritou. Nikdo ale neví, že v kostýmu je Pete. Každý chce znát pravou identitu Kuřete a Pete se musí rozhodnout, jestli už nastal čas přiznat, že ten muž za zobákem je on. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Typický film o středoškolákovi, který se stane z neznámého a nudného, slavným maskotem basketballového týmu. Překvapivě jsou místa ve snímku pěkná, a herci taky nejsou špatní. Velmi povedený snímek z Disney Channelu. Tedy pro mě aspoň... ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Keby bol nejaký nezamestnaný matematik , poprosil by som ho , aby vyňuchal vzorec , ktorým tí Američania robia svoje teenkomédie. ()

Reklama

jasanka 

všechny recenze uživatele

Klasický film pro mladší publikum s ponaučením. Průměr, ale "průměrné" 3* nemůžu dát kvůli věčnému kvokání (doslova) maskotů. Méně je více. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších "kravin", které jsem za poslední léta pro děti viděl. Nedoporučuji dětem starším šesti let, poněvadž i jim by tento snímek mohl připadat naprosto dementní. Ale určitě aspoň ta 1* za snahu uspokojit tříleté děti.. 2/10 = 20% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o druhý projekt, ve kterém se do sebe Jason Dolley a Josie Loren zamilují. Poprvé se tak stalo v epizodě seriálu Cory in the House (od r. 2007). (ManOfPhoenix)
  • V originále hovoří Pete (Jason Dolley) o tom, proč si "Lone Ranger" nesundá masku. V českém dabingu však říká, proč si "Batman" nesundá masku. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama