Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malom ostrove uprostred Egejského mora sa skrížia cesty archeologičky Valerie Cammon a štvorice mužov. Ona ako jediná prežila nečakaný archeologický objav, jej expedícia potvrdila existenciu hydry, veľkého mýtického viachlavého hada strážiaceho dávny poklad, ale žiaľ aj to, že je to tvor nesmierne zúrivý a nebezpečný.
No okrem hydry je tu ešte skupina lovcov ľudí, ktorá sleduje stopy mužov, aby ich mohla zabiť. A tak sa hnacím motorom nesúrodej pätice stáva túžba prežiť. (beso74)

(více)

Recenze (60)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V první řadě by si měl uživatel beso74 upravit svůj nepřesný obsah (vězni byli tři chlapi a ženská - herečka Dawn Olivieri nemá ptáka, leda tak při sexu)...Filmy o zakázaných lovech na lidi nejsou ničím neobvyklým a dnes už existuje celá řada kousků na toto téma. Nicméně většina z nich jsou nízkorozpočtové béčka (mnohdy spíš céčka) a ani tento není žádnou světlou výjimkou. Tedy něco navíc nám tu tvůrci přidali a to je mýtická digitální stvůra, která vás ale spíše rozesměje, než aby vás vylekala či snad uchvátila svým krásným zpracováním. Což je vážně škoda, zvláště když Hydra není zrovna moc využívaným bájným tvorem. Co ale taky čekat od filmu, ve kterém má prsty nechvalně proslulá Syfy. Nepříliš povedená mnohohlavá Hydra však není jedinou slabinou tohoto filmu. Její útoky byli dost odfláknuté (trhání obětí směšné, stejně jako cákance krve), ale mnohem horší byla celková stupidita scénáře a nevýrazné postavy. Příběh byl děravý jako cedník (hlavně co se logiky týče), jeden trapný moment střídal druhý (slepota většiny postav co jí padly za oběť), debilní rozhodování a chování postav není u céčkových záležitostí žádnou novinkou a navíc i samotná atmosféra trpěla jako raněné zvíře – až na pár světlejších okamžiků tu o nějaké náznaky napětí nezavadíme. Herecké výkony většiny zúčastněných byli rovněž prachbídné. Naprosto nevyužitá mi přišla postava archeoložky, která tak dlouho dokázala záhadně přežít s Hydrou na ostrově a pak…30% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Víc hlav, víc ví.. Platí to i na Hydru?? Které po každém useknutí hlavy, naroste nová a jako bonus jedna navíc :o) No neplatí, nebo jich evidentně měla málo, když nepoznala Herkulův meč, ten který ji dokáže zabít, husa hloupá! Musím smeknout před „posledními trosečníky“ alá lovnou zvěří, kteří dokázali přežít na ostrově bez jídla, vody, spánku, utéct lovcům a zabít bájnou stvůru a odvést si 10 milionů dolarů. Nj, reality show Survivor a její trosečníci se mají ještě hodně co učit :o) ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

30.5.2010 ~ Béééééčko. Věc, která se možná někdy časem objeví v nočních hodinách na Nova Cinema. Na béčko to má sice o něco lepší prostředí, efekty i zápletku, ale furt je to jasné béčko. U tohohle se nesmí myslet, odložte tedy mozek stranou do skleničky se zubama. ~ Už jsem viděl horší filmy, tady se někdo alespoň snažil vymyslet o něco složitější (? Cha!) příběh. Na neznámý neprozkoumaný příběh přijíždí skupina archeologů, aby se pokusili najít stopy po bájných řeckých artefaktech a chrámech. Tohle všechno sice najdou, ale moc si toho neužijí, na ostrově s nimi totiž je i jedna bájná stvůra, která kupodivu zřejmě výmyslem není, Hydra, vícehlavý obří had. Taková ta příšerka, co když jí jednu hlavu setnete, narostou jí místo ní další dvě. A holka má nejen hlad, ale evidentně i nemá ráda, když jí někdo ruší. ~ Netrvá ale dlouho a děj se přesouvá na palubu přijíždějící lodi, v jejímž podpalubí se probouzí skupinka nedobrovolných vězňů (už jste viděli dobrovolného vězně?). Jejich úkol je jasný, mají sloužit jako lovná zvěř několika zbohatlíkům, kteří mají chuť si zalovit. A k tomu potřebují nějaký klidný a prázdný ostrov. Ha! Jeden člen "lovné zvěře" má ještě navíc nevyřízené účty s kapitánem z období války v Iráku a tak tu máme tři tak trochu různé příběhy, které jsou záhy spojeny jednou přerostlou zmutovanou hadicí. ~ Styl natáčení je bezesporu béčkový, herecké výkony jsou béčkové, zápletka si ovšem trochu uznání zaslouží, stejně tak trhání lidských těl hlavičkami Hydry. Ta samotná je takový zvláštní jednoduchý počítačový efekt, přičemž se nikdy neobjeví na obrazovce na tak dlouho, aby bylo poznat, že na filmu nedělala Weta. ~ Stojí to celé za prd, ale fandové béčkových televizních nočních filmů si to užít můžou. ~ PS: Hydru jsem čekal trochu zajímavější. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální, ale totální sračka. Nechápu. Má to být horor? Sci-fi snad? Upřímně, nedokoukal jsem. Já to nechápu. Viděl jsem všechny Pythony, Anakondy od trojky, Python vs. Boa a pod. Ale ani jeden nebyl tak sračkózní jako toto. Kurva, je to z roku 2009 a ty efekty stojí ale za totální sračku. Já se omlouvám, že jsem tak sprostý, ale tohle opravdu nejde. Napětí nulové, což je podmíněno tím, že "hydru" vidíme celou hned v prvních minutách. A založit film na tom, že ta hydra teda jako fakt hustě trhá těla. No fuj. Omlouvám se, ale já vážně nedošel ani k půlce filmu, tak jsem asi zaujatej, ale přes takovej začátek filmu se já nepřenesu. Jestli je druhá půlka hodna těch vašich 4* nevěřím, ale neberu to nikomu. Proč to někdo točí?!? ()

EmilHS odpad!

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ HLÁŠKY: Jezte!- Co od nás chcete?- Abyste to snědli. / Chceš bojovat!? Ty chlápci maj zbraně, že by zabili nosorožce. / To je otřes půdy.- Myslíš zemětřesení? / -chlápek dusí nějakýho týpka a zeptá se: Už seš v klidu?- Sem v klidu. / Ty nemáš jméno?- NE! / Jsme na lodi?- Ne počkej! Unesli nás.- To má být vězení? Na lodi!?- To není vězení. / Chci aby si pomatovali můj zadek a ne 72 hodinový zpoždění a mizející ostrovy. / Je tu pláž a džungle, kdo pozná rozdíl? / ZMIZEL NÁM OSTROV.- JAKTOŽE ZMIZEL? TO SE SEBRAL A ODEŠEL?? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama