Svatební noc (TV film)
Komedie
Československo, 1970, 42 min
Ján RoháčHrají:
Rudolf Hrušínský, Josef Somr, Iva JanžurováObsah
Už jste se připravovali na nevěru takovým způsobem, jako naši dva muzikanti? Slíbit si zakoupit sličnou děvu, pokud se jim podaří odehrát dobře společný koncert. Vše je zařízeno a dobře zorganizováno (hlavní organizátor, horlivější Josef Somr zakoupí za 400kčs profesionálku Ivu Janžurovou a dá k dispozici i svůj byt). Bázlivější (Rudolf Hrušínský) přichází a oba dva společně čekají na objekt vysněné touhy. Ale jsou pánové fyzicky a zejména psychicky připravení na svoji první manželskou nevěru? (mrLotus)
Ej Hlemýžď
Skvělá TV komedie o dvou hudebnících, kteří si pozvali k sobě do bytu na večírek profesionálku. Tenkrát tam byla k mání za 400,- Kčs. Herecký koncert Hrušínského, Somra a Janžurové.(12.1.2009)
D.Moore
Shrnu to jedním slovem: Pohlazení.(14.1.2012)
veronikav
Dobře odehraný koncert ? Herecky rozhodně :-)(21.1.2011)
FilmFan24
Za cenu vskutku lidovou Kčs 400,- je v této televizní mikrokomedii k mání lehká děva. Vězte ale, že se vám dostane zábava nejlepšího kalibru!(4.7.2009)
sator
Hvězdná čtveřice včetně pana režiséra, ale scénář všechno shodil...(26.2.2011)
PollyJean
Zápletka víceméně prostinká, ale herecké výkony vynikající.(25.10.2011)
fragre
O tom, jak není lehké zhřešit, je-li člověk slušný a nezkušený. Vynikající komedie, cudný film o hříchu.(15.1.2011)
mrLotus
Iva Janžurová coby lehká děva a R.Hrušínký s Josefem Somerem jako(ne)věrní manželé.Skvělý návod jak se nestát nevěrným.(12.1.2009)
baxz
Dobré, ale přece jen to bylo místy moc zdlouhavé, ovšem herecky excelentní!(6.2.2012)
kethy
Opravdu čtyři stovky?(9.6.2009)
Fifer
Než přišla Janžurka, tak to byla docela nuda. A nudit se Somrem a Hrušinským před kamerou, to není dobrá vizitka.(22.2.2012)