Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Bláznivé dobrodružstvá bláznivého princa a jeho ešte bláznivejšieho ochrancu Questa s jeho partou na ceste zachrániť princovych rodičov v questovom svete. (God Thor)

Recenze (13)

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to ako ďalšia z trápnych degenerovaných rozprávok. Ale nieje tomu úplne tak. Jasné že sa tu nájde kopa úplne trápnych hlášok ktoré pobavia možno tak malé deti, no zopár scénok je tu veľmi dobrých. Normálne som sa pri tom smial a nie raz, čo sa pri podobných výtvoroch nestáva. 4* ()

herech 

všechny recenze uživatele

Menší bratr se na to pořád díval, on se ale dívá na spostu dalších blbostí, takže sem nějak neměl v úmyslu ztrácet čas tímto seriálem. Ale jednou to přišlo, přepl jsem na Jetix a běžel tam zrovna tento seriál. A celkem vtipné a zábavné. Quest a skrček (princ) je fakt super dvojička. Může to vypadat jako blbost, ale když už blbost tak zábavná blbost. ()

Reklama

masasour 

všechny recenze uživatele

Zábavný, animovaný seriál, z dobrými vtípky a zábavným Questem. To jeho NESNÁŠÍM, zazní v jednom dílu asi tak pětkrát a vám to nepříjde trapné. JÁ TÝDLE BLBYNĚ, MUSÍM PROSTĚ DÁT 4 HVĚZDY. Vždy se těším na nové díly a oto snad u seriálů jde. Jěště když na Jetixu dávají takový ptákoviny, jako Hannah Montana. Proto dávám 80%. ()

Rondell 

všechny recenze uživatele

Když se člověk nudí... Takový fantasy cliché pro děti, o to zvláštnější je, že mě to bavilo. Fakt je, že sem trochu toy. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama