Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Na jednoduchém až stupidním ději nám tvůrci ukazují nezdolnou dávku optimismu spočívající ve víře v tradiční hodnotu manželství. Na rozdíl od našich filmů a seriálů, které se jen hemží rozvody a nevěrou, nám Američané říkají, že je důležité ctít tradiční hodnoty a že manželství není zavrženíhodný svazek. Proto hodnotím třemi hvězdami a být film obsahově vyzrálejší, mohly být ty hvězdy klidně čtyři. Za zapamatování a přemýšlení stojí věta Vince Vaughna, kdy na ostrově svobodných říká, že si užíval za svobodna, že o nic nepřišel, že teď je důležitá rodina. Ano, i já to takto cítím. Také jsem o nic nepřišel a zcela přirozeně podléhám vývoji lidské osobnosti, kdy je třeba si uvědomit, že i ženatí lidé po třicítce (ale i později) si mohou užívat stejně intenzivně, ale jiným způsobem. PS: Dovolená tam je fakt sen. ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Kecy kecy kecy, bla bla bla. Dialogy na této úrovni mě opravdu nebaví a i když jsem tam objevila tři, čtyři slušné vtípky, tak je to za 113 minut žalostně málo. Jediné, co tohle dílko pozvedá z propadliště odpadu trochu výše, je jeho pěkná myšlenka "není třeba se pokaždé rozvádět". Ovšem čím mě překvapil nejvíce, bylo to, že jsem si k žádné z postav nedokázala vytvořit žádný vztah - nikoho jsem nenáviděla, nikoho neměla ráda - hrál tam vůbec někdo?? ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Taky bych si chtěl za několik set tisíc dolarů natočit rádoby komedii na nádherném ostrově. Škoda jen, že celý filmový ansábl jaksi zapomněl bavit diváky. Neuvěřitelná nuda, která čouhá z každé minuty filmu, včetně každé scény s Jeanem Reno, který se spíše ztrapnil. A scénka za titulky na závěr filmu slabotu filmu jen potvrzuje. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek nie práve lichotivým "referenciám" ide o príjemý film. Nič extra sa nerieši, občas poteší snaha o apatowksý feeling... Reno tam trochu zavadzia, ale na manželský romantický film s posolstvom, je to vydarené... Film vám asi veľa nedá, ale ani veľa nezoberie... KOPAČKY boli vydarenejší dovolenkový kúsok... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hollywood v plnej kráse... či skôr ohavnosti! Neambiciózny film, ktorý nie je vtipný, romantika zúfalo neuveriteľná a pocit sprevádzajúci jeho sledovanie je k posraniu neutrálny. Ale žeby tento snímok vznikol pre diváka? ALE KDE! Dobre zafinancovaná dovolenka pre filmový štáb na jednom z najkrajších miest na svete? ČO INÉ?! A to Vaughn, Favreau, Bateman a ostatní (hádam len s výnimkou J. Rena) ani zďaleka nemajú toho za sebou toľko, aby im takéto zaobchádzanie patrilo. To už v tom holomúde fakt nikto nemá trochu súdnosti? 1 hvízdu si neodpustím, lebo sa mi naozaj pekne pozeralo na krásu krajiny, kam sa nikdy v živote nedostanem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)

Reklama

Reklama