Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Recenze (273)

POMO 

všechny recenze uživatele

Herci a najfotogenickejší ostrov Francúzskej polynézie. Všetko ostatné je iba veľká voda oceánu. Každý z daných hercov už má vo filmografii podobný, no lepší kúsok, a Bora Bora si lepšie vychutnáte v akomkoľvek dokumente. Neexistuje jediný dôvod, pre ktorý by tento film trebalo vidieť. ___ Vince Vaughn a Jon Favreau si nechajú zaplatiť za podobný "scénár", a ešte viac dostanú za šaškovaie pred kamerou v lokalite, o ktorej návšteve si väčšina ľúdí može nechať iba snívať. Tomu hovorím americký sen. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No tak to je bomba hele, holywůd si jede vyválet koule do Karibiku a my platíme za možnost se na to koukat. Och jak já miluju tuhle továrnu na sny. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám rád příběhy, co se odehrávají v Karibiku. Jenže mě štve, když se promarní dobrý nápad a natočí se to trapně. Přesně tak se totiž tváří tenhle film, kterej má pár supr scén, ale vesměs je to děsná otrava. Vince Vaughn asi nemá na dovolenou v takovém ráji. Proto si napíše scénář, nechá si ho zaplatit, nějakej trapnej režisér tam pak během dvou dnů pobíhá. Stočí tuhle blbost a zbytek si užívá. Mně to fakt přišlo děsně na nic, i když tam pár scén bylo fajn. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $109,205,660Tržby Celosvetovo $172,450,423Tržby za predaj DVD v USA $38,155,474 //počet predaných kusov 2,477,598║ Ako dovolenka za $70miliónov"!!!" fakt zaujímavé, otrasný dej, suché gagy, .... zbytočnosť ako mraky. /35%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Jon Favreau na hanbu, Bateman do kouta, Kristen Bell do televize, Vince Vaughn do nemocnice (aby mu tam propíchli ego a sebrali nelegálně drženou svatozář) a Jean Reno zpátky do Francie, než z něj ti nevděční Američani udělají v dalším filmu homosexuálního prodavače párků v mateřské školce. Už k tomu vážně není daleko. Ať jste svobodný nebo ženatý, ať máte rád chobotnice nebo garnáty, z tohohle filmu kouká za každých okolností jen a jen střevní chřipka. A tu na Silvestra určitě chytit nechcete. Další ukázka nezadržitelného úpadku romantického žánru, posílená tím, že producenti si napíšou role na tělo a nechají se režírovat chlápkem, co doposud hrál v jejich filmech laciné štěky, např. vědce, co Jeffu Bridgesovi v Iron Manovi vysvětluje, že fakt není tak geniální jako Tony Stark. A víte co? Nekecal! ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Psychoterapie je víc psycho než terapie, rajský ostrov místy působí jako rajský plyn a celé to šustí papírem, jakoby přišel producent k scenáristovi a řekl mu: "Mám nasmlouvaných devět herců a od kamaráda pronajatý resort na Bora Bora. Napiš něco. " 5/10 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na to, jak bizarně a předvídatelně zápletka vypadá a jak otrávené byly první divácké reakce, je ta moje relativní spokojenost nakonec hodně překvapivá. Herci jsou fajn, hlavní trojice hereček doslova božská a ve všech těch nádherných lokacích vychází každý vtip lépe než v okoukaných městských kulisách. A i když je občas některá hláška nebo scéna trochu mimo, na konci mi úsměv z tváře nějak nechtěl dolů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budování partnerské spolupráce v šest ráno?" V budování partnerské spolupráce nijak zvlášť nevynikám v jakoukoli hodinu, takže šest ráno by mi naprosto vyhovovalo. Horší je to s našimi přáteli, kteří po vynikající powerpointové prezentaci následků rozchodu a časového harmonogramu hledání nových partnerů, vyrazili do Ráje. Jel jsem s nimi, takže jsem zjistil, že Východní Ráj je rozhodně zajímavějším místem než Západní Ráj, že dlouholetí přátelé se pod zářícím sluncem stali králíkem, vlkem, včelou či oslem a že Monsieur Marcel by při urovnávání mého manželství zemřel nejpozději pět minut po zahájení lekce. Patrně by ho spapal žralok v obýváku, ale to je jedno, protože takto se mají řešit partnerské krize. Kdo si jimi neprošel, ten se asi nepobaví, ale já se nasmál do sytosti. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to žádná komediální nálož, ale taková oddychová zábava to je dobrá, i když ke konci se začnou vztahy probírat trochu moc navážno, ale neni to nic hroznýho a pobaví to. Navíc pupkatej Jean Reno v plavkách nemá chybu ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Otravná obhajoba tradičních hodnot a vrchol scénaristické impotence. Proč to natahovat až k neúnosným dvoum hodinám, když se všechen prach vystřílel už před polovinou? Vaughnovi a spol. se nechtělo z tropického ráje. Chápu. 40% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hrůzná záležitosti, přestože obsazení nebylo úplně mimo - Kristen Bell je fajn, Jean Reno je fajn, Kristin Davis je fajn, Temuera Morrison je fajn, ale Trable v ráji jsou pohroma, po které sem málem oslepla. Díky SA dokonce už 2x. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Trable v ráji jen potvrzují slova těch, kteří tvrdí, že s romantickou komedií to skutečně nevypadá dobře. Čtyři páry, osm zbytečných osudů, osm nevýrazných postav. Pozval bych sem nějakého záhadologa, protože postavit vedle sebe herce, kteří by měli být vtipní (nebo alespoň jako v případě ženského osazenstva sexy) a celou dobu se moje koutky prakticky vůbec nepohnout, tak to musí být hodně ošklivé. A taky že je. Scény, kdy jednotlivé páry sedí u manželského poradce jsou k uzoufání nudné, problémy partnerů vybublávající postupně na povrch jsou nudné, přehrávající Jean Reno je nudný, výlet na druhý ostrov je nudný.. Je prakticky nemožné začít někomu z hrdinů fandit, protože to jsou idioti par excellence. Režisérský neumětel Peter Billingsley pak absolutně selhává v načasování, neúměrně natahuje scény, chybí mu nápad.. ano, bylo to ošklivé!! Hodně ošklivé.. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Americká klasika .. v tom horším slova smyslu. Nesympatiční sádelnatí amíci bez špetky smyslu pro humor mají sexy manželky, kupu rodinných problémů, o kterých vědí či na ně později vybafnou, ale bychom to zároveň nějak vyrovnali, tak řekněme, že mají pořádně nadité peněženky prašulema. To se to pak jezdí na dovolenou jak z pohlednic. Sakra, vždyť tohle nemá s realitou nic společného .. tohle není pro nás Jugoslávie : ) Kdyby se tam na tý filmový rekreaci člověk s nima aspoň trochu pousmál, jenže je to nuda. Pozitiva se hledají těžko, člověk se může maximálně kochat tou krásně azurovou vodou, chatkama na pláži a pískem, který všem určitě lezl i za trenky. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak zachránit nebo upevnit manželství, když se v něm dotyční zúčastnění propadají do rutiny a hrozí dokonce jeho rozpad? Každý to řeší jinak, tenhle film ale nabízí řešení vpravdě netradiční, a to sice výlet do tropického ráje, kde se dotyční věnují pouze a jen stmelování manželství pod vedením jakéhosi guru. Abych byl upřímný, tak jsem od tohoto filmu příliš nic moc nečekal, vlastně jsem od něj čekal pouze zábavu na sobotní večer, u které se budu moci odreagovat a alespoň zprostředkovaně se vypravit někam do teplého tropického ráje. A je fakt, že záběry z tohoto filmu byly asi to nejlepší, co film nabídl a co mě na něm zaujalo. Ale abych nekřivdil hercům, tak občas zde nějaká ta scénka i pobavila a celkově tento film dokázal má nepříliš náročná očekávání splnit, takže vlastně mě film ani nějak příliš vyloženě nezaujal, ale ani nezklamal, prostě trochu pobavil, trochu potěšil, a tak se ho tedy vůbec nebojím označit jako film průměrný, což obnáší hodnocení v podobě tří hvězdiček, které dle mého názoru nejlépe odráží kvality filmu a které tímto tomuto filmu uděluji. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příšerná nuda a místy jsem pomalu až depku z toho, jakým herecký obsazení bylo promrháno a jakou nádhernou lokalitu smetli tvůrci do koše a vůbec s ní nepracovali. Není to vtipný, není to romantický a to rejpání se ve vztazích nefunguje za a)protože postavy jsou tak nesympatický, že vám na nich vůbec nezáleží, b) protože dialogy jsou mnohdy úplně nesmyslné. Jenom ten Vaughn si tady hraje svůj standart, ale už by si měl začít vybírat lepší projekty, protože v těchto nevýrazných podprůměrných nudách se poslední dobou nějak zasekl. Prostě hrůza, ale co se taky dá čekat od filmu, ve kterým mám poprvý chuť praštit něčím Jeana Rena po hlavě. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nuda v raji. Film s výborným komediálnym potenciálom a hviezdnym hereckým obsadením dopadol priemerne. Bohužiaľ. Komediálnych prvkov je minimum a práve množstvo zaujímavých hercov nedostáva toľko priestoru,ako by si zaslúžilo. Zníženie počtu hercov aspoň o jeden manželský pár, by snímke jednoznačne prospelo. A Jean Reno pôsobil vyslovene trápne. Skoro mám pocit, že herci a celý filmový štáb pojali tento film ako dovolenku a z pláže si odskakovali na nakrúcanie. Hlavným hrdinom tohto filmu nie sú ani herci, ani režisér,ani úbohý scenárista, ale krásne prostredie. Človeku sa až nechce veriť, že niečo takéto môže existovať. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Prostě ideální film na mrazivý, lednový večer. Tedy aspoň to byl zcela jistě záměr tvůrců. Natočit snímek o čtyřech párech procházejících krizí, které se snaží zachránit svůj vztah návštěvou speciálního tichomořského letoviska. Sluníčko svítí, všude kolem je pohoda, diváci se za břicho popadají, následuje sladký happy end, opona padá. Potlesk, prosím. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jean Reno me se svou anglictinou docela bavil a scena s jogou byla taky celkem vtipna, ale jinak jsem umirala. Herci nebyli az tak nemozni, ale pribeh tak ubohy, ze se divim, ze jsem to dokoukala. ()

Reklama

Reklama