Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle romantické komedie, jaké se dnes točí :-) 10x lepší než ty starší s Julii Roberts (vyjímka Pretty Woman), či s Hugh Grantem. Dokonalé prostřední Bora Bora v čele se sympatickým osazenstvem doplněný cool poradcem Renem. V podstatě jsem byl ze vším spokojen. Člověku to něco dá a bylo zde nesčetně mnoho vtipných scének, obzvláště s tím fitness trenérem a kdo říkal, že se nebavil, tak nevěřim :-) Jen ta délka mohla být kratší. 75% ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Je to průměrná komedie s několika povedenýmy momenty, která byla přesně taková jakou jsem ji čekala a která ničím nepřekvapila - omlouvám se překvapila, čekala jsem, že minimálně jeden z těch párů to zabalí a místo toho se dohromady dal i pár, kterej byl rozvedej a po celou dobu tam vlastně byl zastoupen jen z padesáti procent.... no lepší konec nemá ani kdejaká pohádka ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budování partnerské spolupráce v šest ráno?" V budování partnerské spolupráce nijak zvlášť nevynikám v jakoukoli hodinu, takže šest ráno by mi naprosto vyhovovalo. Horší je to s našimi přáteli, kteří po vynikající powerpointové prezentaci následků rozchodu a časového harmonogramu hledání nových partnerů, vyrazili do Ráje. Jel jsem s nimi, takže jsem zjistil, že Východní Ráj je rozhodně zajímavějším místem než Západní Ráj, že dlouholetí přátelé se pod zářícím sluncem stali králíkem, vlkem, včelou či oslem a že Monsieur Marcel by při urovnávání mého manželství zemřel nejpozději pět minut po zahájení lekce. Patrně by ho spapal žralok v obýváku, ale to je jedno, protože takto se mají řešit partnerské krize. Kdo si jimi neprošel, ten se asi nepobaví, ale já se nasmál do sytosti. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

tak tady mě poměrně hezky dostal Vince Vaughn .. jednak jako spoluautor scénáře a potom, to není ostatně nic překvapivého, i tou svou další povedenou komediální rolí ze života ... a nám zkušeným, nepodařeným manželstvím otřískaným jedincům citlivým na toto téma, opět místy mrzne smích na rtech ... jinak, ten holomek má ale sakra dobrej vkus, vybírá si pokaždé moc hezké filmové partnerky … jo, a veronica mars v dospělé roli, taky dobrý … ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Prvá polka bola dosť slušná komédia, pri ktorej som sa fajnovo bavil. Potom, ale nastal problém všetkých filmov. Bolo treba konca. A keďže je to komédia, páriky sa nesmú rozísť , že jo ? Ok. Takže scenáristi si škrtajú – páriky musia zostať spolu. Keďže potrebujeme nakoniec scénu kde sa všetci udobria a objímajú, tak ich musíme najprv rozhádať. Ok. Takže scenáristi si škrtajú – rozhádané páriky. Keďže ide o film s párikmi, nemožno vynechať deti. Pár vtipných scén s deťmi. Ok. To si už scenáristi škrtli dávno. Nie sú to predsa amatéri ;) Ak vynecháme túto kostru celého filmu – resp- v našom prípade celý dej. Dostaneme koláž crazy situácií (musím uznať, že niektoré boli fakt vtipné: Jean Reno, učiteľ jógy...). Nič nové, nič revolučné, ale keďže hlavné (biele) hrdinky boli FAKT SUPER SEXI dávam k tým plánovaným 2* ešte jednu :* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)
  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)

Reklama

Reklama