Čundrcountryshow (TV pořad)

Komedie / Hudební

Česko, 1994, 60 min

• CheGuevara

Ivan "že" Mládek "že" na vrcholu "že" své osobité "že" trapnosti.(15.2.2009)

• H34D

V začátcích televizní stanice, proč ne? Jako malý kluk jsem se dokázal u Čundrcountry show docela slušně pobavit, ale budoucnost to nemá. I Mládkovo "že" časem omrzí, byť jeho osobnost je na show ještě to nejzajímavější, protože ostatní postavičky nestojí skoro za nic. Úroveň to moc nemá, humor se stal časem vyčpělý a ty "soutěže"... Ach, za ty hned hvězdičku ubírám :) 4/10(19.3.2009)

...a teď nedávno jsem slyšel takovej fór, kterej se mi hrozně nelíbí, prej: "Víte proč musí mít ženská větší IQ než kůň? Když meje schody, aby nevypila kýbl"... Tenhle pořad jsem ze všech těch Nováckých sledoval nejradši. Mládek je king!(23.1.2009)

• MM_Ramone

Televízna zábavná relácia, ktorú má na svedomí známy český hudobný recesista Ivan Mládek. Jeho skladby sú minimálne česko-slovenským unikátom. Nenáročné, ľahko countryové, hudobné koncepcie, hrané na netradičných nástrojoch s obratne napísanými vtipnými textami. Podobnými slovami by som mohol charakterizovať aj "Čundrcountry show". Bola to jednoduchá estrádna show, v ktorej všetci zúčastnení zo seba robili čo najväčších kreténov a dobre sa im to darilo. V ich podaní to bolo dokonca aj vtipné. **(7.3.2009)

jak tomu již u TV show bývá, někdy se vyvedou a někdy ne... zde tomu nebylo jinak, nejvíc mi vadily tradičně písničky na playback, opakované fórky a neobjektivní posuzování soutěžících... ale když už veškerá snaha najít v bedně něco lepšího ztroskotala, bylo to lepší, než čučet do zdi. a některé mládkovy anekdoty jsou prostě nezapomenutelné. :-) 60%(20.1.2009)

Předchůdce "Country estrády". Znovu důkaz, že pokud někdo má co nabídnout v oblasti humoru, tak se dříve či později může prosadit v TV. Nová doba přála těm, co měli pocit, že to umí lépe, ale ukázalo se, že se vlastně nikdo neobjevil. A pokud ano, tak ne tak vkusný, jako předchůdci (Hron, Rychlík apod.).(14.9.2010)

Chvílemi orginální, chvílemi skvělé, chvílemi trapné, chvílemi vulgární. Průměr.(8.1.2011)

Celkem pro pobavení to bylo ucházející. Mě nejvíce štvaly vystoupení country kapel. To jsem se šel vždycky najíst. Zapomenout nelze na paní s "brýlemi" Šindelářovou, která měla světlé momenty a dokázala i ve mě vzbudit pocit smíchu a tomu, komu se to podaří, tak musí opravdu umět. Byly to celkem příjemné víkendové večery s čundrcountry. Celkem ale s hodnocením více než na tři hvězdy nejdu.(5.6.2010)

Humor od Mládka jsem měl dost rád. Časem se fórky opakovali a pořad ztratil své kouzlo.(18.1.2009)

Tyhle show mi nikdy nic moc neříkaly, ale vtip se jim upřít nedá.(15.4.2009)

Další Mládkův legendární a ikonický pořad!(8.10.2011)

Country teda sice já moc nemusím, ale Mládek byl většinou s jeho fórkama super a když se trefila i Plačková s Pešákem, byla to sranda. V porovnání s dnešní záplavou televizní rádobyzábavy, a protože uherák já můžu taky - 70%(5.2.2012)

• Peetas

Někdy trapné, někdy povedené, ale spíš trapné(3.4.2009)

Světový unikát.(20.1.2009)

Klasika všech klasik. První a nenapodobitelná Mládkova show!(16.1.2009)

• Fanucci

Tato show mne nikdy nechytla za srdce. Možná i kvůli tomu jaké kreatury byl Mládek ochoten tahat s sebou na jeviště...(10.3.2009)

Humor Ivana Mládka mám rád od jeho desky Moje rodina, kterou znám snad nazpaměť.(17.2.2009)

Mládek a jeho zpeklenci byly super, u některých scének sem se škubal jak ratl, uměl skvěle vyprávět vtipy.(24.1.2009)

Jó tohle byla ještě prdel.. Hlavně ty souteže byly vypečený (útěk z vězení byl nejlepší), a některý scénky byly taky hodně vtipný.. Mládek jako inteligent, Upír jako magor, Pešák jako buran a Plačková jako po lobotomii, to byla dobrá přehlídka individuí...(22.2.2009)

Perfektná zábavná relácia so skvelým Ivanom Mládekom, ktorý ma vie vždy pobaviť svojimi vtipmi a humorom.(22.2.2009)

<< předchozí 1 2 3