Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

okkac 

všechny recenze uživatele

První díl od Carnahana se mi moc nelíbil. Měl velmi špatný scénář, který se snažil být více, než jen oddychovou řežbou. Carnahan sice solidně režíroval jednotlivé scény, ale jako celkem se mu to trochu rozpadlo. Proto prequel jsem celkem vítal a doufal, že si nebude na nic hrát a bude to prostě několik zabijáků a jeden cíl. Jenže to by režisér Pesce nesměl být totální břídil přes akční scény, kde se snaží používat pro něho různé cool vychytávky, které ale dost iritují. Hlavně to brutální zrychlování. Navíc při dynamičtějších scénách to občas vypadá jako záběry z home videa. To podfinancování je těžce vidět. Bohužel i scénář pak na konci se vytasí se šokující pointou a snahou ho svázat s reálnými událostmi, což ho vede zpět k mým výtkám vůči scénáři prvního dílu. Malé bezvýznamné plus za střílení explodujících trpasličích klaunů. ()

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekal, do čeho jdu. První díl byla akční hyperpseudocool klipovka, ale člověk se v ní ztrácel. Dvojka je díky nižšímu rozpočtu ještě pitomější, nepřehlednější, ultrahypermegapseudocoolovější a nudnější snímek. Často jsem nevěděl kdo je kdo, komu fandit, co se děje... takový filmy nemám rád. Nevim no, připadá mi to, že dnes stačí natočit dva klipy pro MTV niggaz a hned se můžu vrhnout na celovečerák. A v jedný akční scéně tam hraje Evanescence, no paráda :D Zahozenej čas tohle. I když se závěrečný twist nakonec uskuteční, stojí za hovno, tisíckrát viděno... a zmlsán twisty z "24" ohromen opravdu nejsem. ()

Reklama

Luukec 

všechny recenze uživatele

Více méně kopie jedničky, až na to že to vypadá jako by se o tvorbu této kopie pokoušel uwe boll, nebo někdo kdo prostě filmy točit neumí. Celý film je natočený vyloženě trapně a cokoliv skopírovali z jedničky, udělali minimálně o polovinu hůř.. A ještě k efektům. chápu že je to vidoe film, ale ty sou na tuto dobu taky strašný.. Takže když to schrnu, v jedničce i ve dvojce bylo plno akce a plno ujetých zabijáků. Ale tak jak to v jedničce jakž takž fungovalo, ve dvojce se to prostě nepovedlo a vznikla slátanina na kterou už se podruhé asi nepodívám. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Po celkom dobre síce divokej jednotke prichádza dvojka...D2D film hovorí za všetko...je to vlastne scenáristické peklo a obrovská divočina...obrazovo, akčne...strašný guláš som mal v tomto filme, a ani záverečná prestrelka bola tak prd platná..lebo celý film stál tak za nič...potešil akurát Vinnie Jones a záverečené titulky... ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dvojka o nieco slabsia ako jednotka, ale aj tu sa chysta rozna haved proti jednemu typkovi, aby ho zabili. Aj v tomto filme je tiez niekto uplne uleteny, ako boli v jednotke ti neonacisti. Film mi pripadal taky urobeny za mensi financny rozpocet, pretoze to aj obrazom a celkovym spracovanim bolo o nieco horsie ako jednotka. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama