Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Recenze (276)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Mně se chce něco říct a já něco řeknu: Chloe nápadně přípomíná francouzskou Ženu mého muže, ovšem s tim rozdílem, že ta měla šarm a rajc, jak stála i ležela - mluvím o filmu, ale platí to i pro srovnání hlavních představitelek. A Atom by se měl držet svýho kopyta, "tyhle" filmy, ať přenechá komukoli. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chlamýdie na toho, kdo tuto rádoby psychologicko-erotickou frašku označil jako Thriller. Je to přece naprosto jasný Horror! Celou dobu jsem se strašně bál ........, že usnu. Každou chvíli mě dokonale vyděsily ........ kozy padesátileté paní Moorové. V jednom kuse mě jímala hrůza ........, že se unudím xmrti! Od začátku mě poléval studený pot, ........... že to bude o ničem a skončí to naprosto úděsně. Mrazilo mě v zádech z té........ mimořádně odpudivé neherecké blondýny, která snad dostala příležitost vedle standardně vynikajícího pana Neesona protože: a) Skvěle kouří b) Je dcerou producenta c) Je dcerou producenta a skvěle kouří. V noci mě teď pravidelně budí ze spaní představa ........, že by mi manželka pořídila děvku na pokusy při každém podezření z nevěry. To by mi ty profesionálky totálně sjely dezén na mém Egu. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Trochu jako kdyby student čerstvě po maturitě (a s pohnutým dětsvím) načetl Freuda - a zprvu ho chytla ta záplava informací, ale pak přece jen chtěl ze svého filmu vykřesat něco, co ho v tomhle věku baví sledovat v televizi. Škoda. Právě ta první půlka je strhující, výborně napsaná i zahraná, ale pak už to jde jenom dolů a končí tam za vodou v béčkovém rákosí, kde si žáby kvákají o klišé a o tom, která filmová finále hýbala osmdesátkami. Nemění to samozřejmě nic na tom, že Amanda Seyfried je zcela fascinujícím objektem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film natočil Atom, v hlavních rolích se objevil výbojný Proton Liam Neeson a neutrálně z toho vychází vcelku pěkná (na plakátu hezčí), i když v tomhle filmu neskutečně sviňská Amanda Seyfried. Atom to ale nijak průbojný není. Film je vcelku nesmysl, na plátně se dějou blbosti a Liam Neeson už není takový bůh, jako jsem si ho v 96ti hodinách vysnil. On je dědek krapet akčnější a takovýhle role se k němu nehodí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $3,075,255Tržby Celosvetovo $11,702,642║ Dobrá práca, dobre vystavený thriller, kde je jediná vada a to Julianne Moore, tá vypadá už ked tak na starú babku, strašne je obstarnutá, človek potom aj verí príbehu že ju jej muž(Liam Neeson) podvádza. Amanda Seyfried opäť prekríva svojím pôvabom aj menšie neduhy príbehu. /65%/ ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Nadherna mozaika vsetkych moznych emocii partnerskeho vztahu, ktory sa dostal do slepej ulicky. Kazdy z nas uz asi niekedy zazil tu paranoju, preco prisiel/prisla neskoro, s kym si smskuje, partner sa mi nevenuje, odlucili sme sa, sexualny zivot je na bode mrazu... Pridajte si k tomu este syna, ktory vas prehliada, kriza stredneho veku je na svete a cervik nedovery vo vas zacne hlodat viac, ako by bolo zdrave. A ked na scenu vstupi Amanda Seyfried ako Chloe, spusti sa lavina pohromy, ktora moze znicit vsetko, co je vam drahe... Perfektne natocena komorna drama o osudoch jednej rodiny, o znicujucej posadnutosti, ale aj o laske, ktora prekona vsetky prekazky... Nemam co dodat, herecke vykony su famozne, Julianne Moore je proste pani herecka a tato rola jej sadla ako uliata. Hudba skvelo doplnala cely dej a nesmierne sa mi pacilo pomale tempo celeho filmu, ktory nakoniec vygradoval do sekvencie, pri ktorej sa mi jezili vsetky chlpy na tele. PS: Taky dom raz chcem. A chcem v nom aj Amandine vlasy, oci a vlastne ju celu :D PS2:Raised by Swans - ak by to niekoho zaujimalo, je kapela, ktora je vo filme spominana a postarala sa o niektore skvele songy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Manžel mě asi podvádí. Chci zjistit, co udělá, když se mu nabídnete ..... Když pominu fakt, že je to past, do které by se chytlo asi tak ...%chlapů (číslovku si dosaďte sami), musím připomenout i to, že se jedná o podobnou story jako TADY (ale to jsem neviděl). Film s nádechem erotiky, s roztomilým L.Neesonem, utrápenou J.Moore a celkem dobrou první půlkou, při které cítíte atmosféru milostné předehry a těšíte se na slastné vyvrcholení. Bohužel ta předehra je dlouhá a výsledkem je nepřesvědčivý orgasmus. Hrát zde jiní herci, mohl by to být erotický film o Chloe, holce pro celou rodinu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět nahou J.Moore. 2.) Chci vidět oblečenýho L.Neesona. 3.) Chcete tip na domácího mazlíčka. 4.) –A jeden pro ženy- Přemýšlíte, že manželovi zaplatíte prostitutku (dobrej nápad!). PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný a zábavný malý thriller se super hereckým obsazením. Film se nebojí nahoty, je ve filmu obsažena hojně a nechybí ani lesbický sex. Příliš thrillerového napětí se ve filmu nedočkáme, ale nepříjemné mrazení a vzrušení je všehovšudy přítomné až nadmíru. Bavil jsem se skvěle. 75% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu nic extra neni. Nekolikrat jiz videnej pribeh o podezreni s nevery a najmuti zensky, ktera ma manzela svest. Vetsinu casu se tak Neeson tvari jak sympatak a bali kazdou zenskou na potkani, Moore se neustale trapi a vypada uz fakt silne jete a Seyfried se tvari sexy. Ke konci se sice Atom pokusil o nekolik zvratu, ale ty se vcelku lehce dali cekat. Nastesti ale i kdyz film neprinasi nic extra, ani neni vylozene spatnej. Docela solidne natoceny, dej nikde nedrhne a herci hrajou slusne. Takze lepsi 3*. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vždy slušná Amanda Seyfried se nám tu pěkně vybarvila. Vlastně jsem si ji ani v takové roli nedovedla představit. Jinak jsem ale čekala mnohem větší psycho. Zdá se mi, že tam chyběla ještě trocha koření a vychytralosti. Konec na mě byl až moc rychlý a nekomplikovaný...opět jeden průměr. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Atom Egoyan patřil dlouhodobě k severoamerickým tvůrcům, kteří tvořili protiváhu komerčním trendům velkých hollywoodských studií. Byl zkrátka intimnější, komornější, ne vždy skvělý a bezchybný, ale obvykle jiný než výrobci blockbusterů a komerčních trháků. Kdybych neznal jméno režiséra, neuhodl bych, že stojí za tímhle projektem. Napodobuje to šablony mainstreamové žánrové produkce, což bych Egoyanovi odpustil, ale nemůžu mu prominout mizernou psychologii jeho postav, motivace stojí na vodě, s výjimkou Davida se všichni chovají jako pacienti psychiatrického ústavu. A ten přepálený konec dílo zkázy završuje. Krize středního věku a mapování své sexuální identity se dá natočit mnohem civilnějším způsobem a Egoyan nejspíš podlehl tlaku producentů. Celkový dojem: 45 %, především za silnou hereckou sestavu a taky tak trochu za předchozí Egoyanovy zásluhy. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to ty erotické videothrillery z první půlky 90. let jako OPOVRŽENÁ ŽENA, kde ženská svádí všechny členy rodiny, akorát se to obsadilo áčkovými herci a Moore a Seyfried opakovaně ukáží kozy a dokonce si střihnou lesbický sex. Bohužel tomu chybí větší tah na bránu a finále je vysloveně bezradné. Doufám, že všechny divačky z filmu jasně pochopily, že mají se svými manžely o svých problémech a podezřeních mluvit a ne si najímat psychicky labilní prostitutky, aby testovaly manželovu věrnost. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Prostitutka-provokatér v nájmu podezřívavé manželky, aneb je čas zakleknout na/před Liama Neesona.. Egoyan na téma partnerské (ne)důvěry jen lehce klouže po povrchu vztahové frustrace, aby pak na béčkovém konci hodil brutální záda. Všechno bylo už dopředu jasné, teda kromě jedné věci. Proč měla Julianne Moore při nahých scénách nalepené na prsou ty červené špunty do vany? ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek s výborným scénářem a brilantním obsazením. Zejména Amanda Seyfried je v roli "luxusní společnice" nádherná a úžasná. Závěrečný zvrat by se dal i tak trochu očekávat, ale stejně jsem do poslední chvíle přemítala nad tím, jestli je vlastně Chloe manipulativní mrcha s andělskou tváří, nebo dívka s dobrým srdcem, která to jen vzala za špatný konec. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila už dávno před tím, než jsem zjistila, že půjde na MFF v Karlových Varech. Nabízel totiž mix všech aspektů, které má (zvrhlá?) duše tolik miluje. Charismatický chlap (Liam Neeson) + krásné vizuální zpracování + sexuální náboj podepřený neznámou ženou + drama = světová láska? Možná někdy jindy. To by totiž výborný rozjezd (manžel nepřizná, že zašel na skleničku se svou studentkou, tak se manželka rozhodne provést na něm test "odolnosti" vůči nevěře), nesměl vyústit v tu nejšílenější, konspirativní báchorku všech dob, kde se hlavní hrdinka rozhodne vyspat snad se všemi postavami ve filmu a který končí jedním z nejodpornějších, nejnedůvěryhodnějších závěrů, jaké jsem u filmu kdy viděla. Jo, to už je pravděpodobnější, že Johna F. Kennedyho zastřelili mimozešťani během svého putování na Merkur (a jeho bratra Roberta na cestě zpáteční). Je skutečně urážející, když během prvních 15 minut vymyslím tu nejblbější cestu, kterou by se mohl příběh ubírat, a film ji nakonec naplní na 100%. Jediné, co si tak z Chloe odnáším, je vidina zmařeného námětu, který to mohl někam dotáhnout, a zjištění, že nikdy není lepší najímat pro manžela prostitutku. To, že se s ní vyspí, je totiž nakonec to nejmenší. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Dobře fungující psychologické béčko, které je ale prodchnuto skrz na skrz podivnou skladbou obrazů, nepochopených motivací a konotací, nepočítám-li poměrně zásadní sdělení už v úvodu filmu, po kterém divákovi snadno dojde pointa a možná i celkové vyústění. Pomalejší tempo spojené s vlezlým pocitem nevěry filmu neskutečně sluší a i přes několik logických lapsů, pocitu televiznosti a nevygradovaného hloupoučkého konce se i tak jedná o solidní práci s děsivě psychotickou (v nejlepším slova smyslu) Amandou Seyfried. 7/10 ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak trochu lhostejné..no,řekněme "drama"o tak trochu narušené Amandě Seyfried,která udělá pěkný bordel v jedné rodině.Není to tak dobré a strhující,jak by mohlo být,což je škoda.Celé je to vlastně o erotickém napětí,které panuje mezi Amandou a Julianne.Mám z toho zvláštní pocit.Vlastně to na mě ani nijak nezapůsobilo,ale že by se mi to vyloženě nelíbilo se taky říct nedá.Zkrátka průměr. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Chloe aneb Amanda Seyfried si pomalu, ale zcela jistě upevňuje svou pozici ve filmovém světě a dokazuje, že má rozhodně na větší role, že utáhne celý film a že není jen pěkná tvářička. A to se (především dnes, kdy mladé, pěkné holky jsou více než herečky spíše modelky) velmi cení. Chloe je typ filmu, který prostě stojí i padá s hlavní postavou a tudíž i s hlavní protagonistkou. Pokud tuto roli zvládne (tento případ) tak se po celý film nenudíte a sledujete komorní drama, které se v závěru jemně přehoupne do thrilleru a Vám to ani nepřijde. Navíc, pokud tuto mladou, krásnou a talentovanou herečku podpoří dvě herecké legendy, jakými bezpochyby Liam Neeson a Julianne Moore jsou, tak se opravdu o výslednou kvalitu filmu nemusíte bát. Je fakt, že si trochu přisazuji, ale co! Já se fakt bavil a (jak říkám asi posté :-)) na Amandu Seyfried se parádně koukalo… Doufám, že se snímek dostane do povědomí diváků, podle mě si to zaslouží. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Liam Neeson to neměl snadné. Během natáčení filmu přišel o svou skutečnou manželku (profláklá nehoda Natashi Richardson na sjezdovce), ve filmu ho podezřívá jeho filmová žena z nevěry a navíc scénárista neměl při psaní zřejmě pokaždé svůj den. První polovina je totiž poměrně svěží, dobře napsaná i zahraná, ta druhá se už jen topí v předvídatelném nánosu klišé. Finále je pak jednoduše bezradné. Postavy jakoby nebyly z masa a kostí, mnohdy jsem měl chuť „vlítnout na plac“ a režisérovou stoličkou nad hlavou pomoct Julianne Moore, aby se už konečně vymáčkla. Když se pak olizuje s Amandou Seyfried, tak to není ani sexy, ani cokoliv jiného. Ačkoliv se tu docela dost fňuká, celá tahle nedotažená záležitost je ve finále neuvěřitelně emočně prázdná!! Atom Egoyan mě nedávno nepříjemně překvapil už v případě Pravdy nebo lži (taky hodně hanbatých scén, které sex-appeal obešel velkým obloukem), tady se tak opět potvrzuje tvůrcova přeceňovanost. Dát dvě hvězdy by bylo asi nefér, ale tři jsou to zase velmi hubené.. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazila náhodou, netušila jsem, co mě čeká, ani jsem neviděla žádný jiný film od Atoma Egoyana. Postupem času mě film vtáhnul do děje. Na americký film nezbvykle důkladná psychologie postav, málo slov a hodně zaběrů do tváře. Trochu mi to připomínalo Ozona, ale ten by děj zpracoval s větší poťouchlostí a lehkostí. Tady se postupovalo s větší vážností, ale vůbec to neškodilo. Určitě hodím oko i na jiné filmy pana režiséra, do hledáčku jsem si dala i film Žena mého muže. Tak si říkám, na co asi paní Monyová koukala, když psala Roznese tě na kopytech?! ()

Reklama

Reklama