Reklama

Reklama

Katie v mládí dostala polibek od chlapce a od té doby ví, že je její spřízněná duše. Tím vyvoleným se zdá být Ryan. O pár let později se pořádá párty, na kterou se Katie se svou kamarádkou chystá, plán Katie je přijít na této akci s Ryanem o panenství. Nicméně Ryan Katie odmítne s tím, že s pannou nechce nic mít. Katie se proto rozhodne mít sex s kýmkoliv, aby mohla být se svým vyvoleným. Během jejího snažení se stane spousta trapasů a neúspěchů, vše nakonec povede k dobrému konci. Ukáže se totiž, že spřízněnou duší není Ryan, ale Spencer, se kterým Katie nakonec stráví noc. (Just.m3)

(více)

Recenze (25)

lilylove 

všechny recenze uživatele

Odhadla jsem jak to dopadne i to že Ryan je gay :D Párkrát jsem se zasmála někeré scénky byly opravdu vtipné ale i pár trapných se našlo.U filmu jsem se nenudila,možná že bych šla s hodnocením výš kdyby to nebyla kopie německé komedie "29 a ještě panna" z roku 2007.Lépe řečeno ubohá kopie,při komedii "29 a ještě panna" jsem se smála celou dobu až jsem skoro brečela smíchy na podlaze a scénky byly povedené naproti tomu v tomhle bylo jen pár vtipných scének takže dávám 3*. ()

Buraking odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvního střihu mi bylo jasné, že to bude opravdu pořádná sr.... Z donucení jsem se na tento film dodíval do konce a naprosto nedovedu pochopit, jak někdo vůbec mohl natočit takovou blbost. To byl nejubožejší film, který jsem snad kdy viděl. Nemůžu ani shrnout o čem ten film byl - byl naprosto o ničem. Kamera hrozná, zvuk hroznej - všechno mě motivuje k tomu dát bez váhání největší ODPAD!!! ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Děsně nesympatická a naprosto hloupá komedie ve stylu Prciček .. špatně je asi všechno co dělá film filmem .. debilní scénář točící se na jedné párty stále dokola, špatní herci a vůbec, cely je to blbě natočeny a nedá se na to téměř dívat. Jediné co se dá pochválit, je snaha tvůrců rozesmát diváky a maximálně 2-3 scénky, které se povedly. [15%] ()

pp 

všechny recenze uživatele

18-letou Katie (Olivia Alaina May) prudí, že je pořád panna, tak se s tím rozhodne skoncovat. Vyrazí na párty, kde s pomocí (spíš pod nátlakem) hustokámošky vyladí outfit a vydává se ulovit schopnýho nabíječe. Bohužel jí kámoška dohazuje samý marný typy (hulič, sadomasochista, teplouš, ...), takže s nima sice jde do pokoje, ale pokaždý to dopadne bledě. S jedním týpkem se skoro zadaří, ale borka si to v poslední chvíli rozmyslí s tím, že ještě není úplně připravená. Když už se zdá, že akce P skončí fiaskem, natrefí (konečně) na relativně normálního chlapíka a... ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

2*. Jedna za tie kozy a spol. a druhá za to, že som sa pár krát zasmial. Film u mňa tak na 30%. Totálna vykrádačka. Debilný scénar a dialógy (ešte aj v rámci žánru). Trápnosť na trápnosti. každá vtipná vec je obklopená veľkým množstvom odpadu. Ako keby tam ani nehrali herci ale nejaký amatéry. Celé mi to prijde tak amatérske. Nič podobné som nikdy nezažil (nevidel). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama