Reklama

Reklama

Kimssi pyoryugi

  • Jižní Korea 김씨 표류기 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V dluzích se topící Kim se pokusí spáchat sebevraždu, což ho přivede do „divočiny" uprostřed velkoměsta, kde je nucen přežít jako opravdový trosečník. Tato událost změní nejen jeho život navždy. (hunty)

Diskuze

Brumko

Brumko (hodnocení, recenze)

Hmmmmm, toto neznasam. Este to mohli o 10 min. predlzit, mozno aj viac. 5/5* Pekny snimocek.

marnek

marnek (hodnocení, recenze)

Od tohto filmu som necakal nic viac, len prijemnu lahku komediu na vecer.. A co sa stalo? Dokazal zo mna dostat vsetky emocie, ktore sa daju pri filme precitit, od zachvatov smiechu az k slzam a velmi dlho mi zostane v pamati

brozik

brozik (hodnocení, recenze)

Novodoby asijsky Robinson me mile prekvapil svou pohodovosti, jednoduchosti a pritom stale vzrustajici zvedavosti "co bude dal". Taky jsem dostal chut na nudle z cernych fazoli... 2 hodinky utekly jako voda v Han River :-)

Kosuke

Kosuke (hodnocení, recenze)

Drama a trosku komedie,ale kdyz se zamyslite hloubeji,do podobne situace se muze dostat kazdy z nas.Jinak dlouho jsem nevidel neco tak fantasticky zahrane,jako Toshiro Mifune.No super ja byl nadsen,pro mne takovej biblickej pribeh moderni doby.

siloalampa

siloalampa (hodnocení, recenze)

Nuž ja neviem..Sklamaný nie som, ale snáď som čakal trošku viac.Kórejci sa vedia vyšvihnúť omnoho viac. 73%

Jincom

Jincom (hodnocení, recenze)

Tradičně asijsky lyrický snímek, pro běžného Evropana trochu "ujetý", který člověka vtáhne svou upřímností a čistotou... Jen nechápu, jak může být něco podobného zařazeno na čsfd pod žánr komedie!!!

Reklama

Reklama