Reklama

Reklama

Yongseoneun eupda

Trailer

Obsahy(1)

V oblasti s minimální kriminalitou je u řeky nalezeno tělo mladé, krásné ženy s odřezanými končetinami. Takto závažný zločin přijíždí objasnit uznávaný soudní patolog profesor Kang. Vyšetřování neobvyklého případu je i výbornou příležitostí pro mladou ambiciózní policistku Min, Kangovu bývalou studentku, která je neustále podceňována svými staršími mužskými kolegy. Spolu s profesorem vytipují okruh možných pachatelů. Podezření směřuje k ekologickým aktivistům, kteří brání stavbě přehrady a tím i zničení okolní přírody. Přehrada však znamená ohrožení i pro místní rybáře. Po zadržení a výsleších hlavního podezřelého začíná mít Min pocit, že s profesorem Kangem, mužem kterého vždy obdivovala, není něco v pořádku.
Příběh vypovídá o věčném morálním dilematu, zda je oprávněné zachránit své blízké, když události s tím spojené mohou ublížit někomu jinému, byť nám vzdálenému. Některé činy projdou bez povšimnutí a upadnou v zapomnění, některé však mohou mít katastrofické následky. (Ketri)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, ale vykrádá to spoustu filmů od Chasera, po Sedm, ale i mnoho dalších. Vždycky jsem měl tak 5 minut před nějakou zásadní scénou pocit, že vím, co příjde a ono to přišlo. Jaksi originálně neoriginální film ... K ději se moc nedá napsat, divák prostě nesmí nic vědět. A bohužel až po 1h :30 min, se začne děj ubírat k tomu zásadnímu základu, proč to všechno se děje. V čemž mi docela vadila dlouhá stopáž, protože do té doby je film docela utahaný, kromě hlavních postav herecky nevýrazný a celkově by to mohla být mnohem větší "jízda" ... Každopádně konec excelentní, i tak nějak k zamyšlení, ale opět předvídatelný. Vizuální stránka filmu tradičně u Korejců dokonalá ... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měla přestat dívat na podobné filmy, protože mám pak výčitky, jak můžu kladně hodnotit filmy s takovým obsahem. Každopádně napínavé to pro mně bylo téměř od úplného začátku. Scénář je propracovaný a na diváka čeká opravdu velké množství zvratů. Rozuzlení je hodně silné. Na konci jsem se samozřejmě neubránila slzám. Herecké obsazení trefné... 5* ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slušně rozjetý thriller (nalezená zohavená mrtvola mladé dívky a následné vyšetřování), který však bohužel velice rychle obrátí směr (vrah unesl hlavnímu hrdinovi dceru, který se jí po zbytek filmu snaží najít a převrací důkazy tak, aby vrah nemohl být uvězněn), který už není tak zajímavý, jako úvod. Film zaujme slušnou atmosférou, dobrými herci a docela nečekaným (i když u korejské produkce ne tolik nečekaným) rozuzlením. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Uf, no kurva. Strašná škoda pomalého rozjezdu, protože od půlky to chytí pořádné tempo a ten konec... No, moc "lepších" konců jsem neviděl a to už jsem pár filmů zhlédl. Rákosníci si opět dali záležet na scénáři a je to znát, protože děj je neokoukaný, inovativní, napínavý a drsný. Tedy přesně takový jak ho mám rád. 85% ()

Sonnik 

všechny recenze uživatele

Bomba! Jižni Korea je pro mě ráj thrillerových detektivních žánrovek. Celou dobu jsem byl spokojen, prostě klasický nadstandartní, skvěle natočený krimi/thriller, ale posledních cca 15min je opravdu silných. Musím dát plný počet, protože inenzita závěru pro mě byla opravdu nesmírná. Někomu to možná dojde v průběhu, mně se to nestalo a jsem tomu rád. "Bolí to, že?" ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama