Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy se před divákem poprvé objeví dojemně „nezorganizovaný“, zmatený  a snaživý úředník Walter Davis , je zřejmé, že tenhle nešťastník je předurčen k životní katastrofě. Zlé tušení se naplňuje každou minutou – úspěšný mladý muž má mít nejen bezchybně padnoucí  oblek a hedvábnou kravatu, ale také přiměřený doprovod pro oficiální chvíle. Walterova přítelkyně (balzamovačka mrtvol) není ovšem přesně to pravé a tak, když se pořádá podniková večeře na nejvyšší úrovni, dostává se mladý muž před problém. Pomocnou ruku mu ochotně podává světácký bratříček, který zoufalému Walterovi domlouvá schůzku – naslepo. A protože je bratr iniciativní, tlumočí manželčino věcné upozornění, že Nadia se nesmí opít, jinak se nezná, způsobem zcela adekvátním svému naturelu: „Když ji opiješ, je tvoje…“ Pak se nelze divit, že Walter pozve okamžitě krásnou neznámou na šampaňské. To, co následuje, se dá ovšem jen těžko popsat… (TV Prima)

(více)

Galerie (44)

Související novinky

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Blake Edwards: 1922 – 2010

Blake Edwards: 1922 – 2010

17.12.2010

Ve středu v noci se na svůj poslední večírek někde tam nahoře vypravil velký filmař, držitel čestného Oscara za celoživotní dílo Blake Edwards. Všichni si jej pamatujeme především jako tvůrce… (více)

Reklama

Reklama