Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Venous666 

všechny recenze uživatele

O mnohem lepší, než Hulk na neznámé planetě. Zde máme vlastně skutečnou povahu zelenáče a nemusíme se obávat, že si tady bude hrát na zachránce celého světa. Nemohu určit jestli Hulk vs. Thor je lepší, než Hulk vs. Wolverine. Každý snímek má něco do sebe. Někde to více tlačí na děj, někde více na povahy komiksových postav a nebo hudba s animací. Velmi spokojený a proto 4 hvězdy ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Thor a Wolverine je čistá rubačka. Wolverine má propracovanější příběh než Thor, oproti tomu je Thor ukončen, načež Wolverine končí stylem: "Dokud nezemřeli, tak v lesích a horách bojují dodnes". Na tomto filmu mi vadí nesmrtelnost prakticky všech postav ( i těch vedlejších), bez jakéhokiv vysvětlení, aby je tvůrci mohli kdykoliv vytáhnout a použít dále v boji. ()

Reklama

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

První část s Wolverinem přesně splnila moje očekávání. Bylo to syrové, plné krve, akce a vtipu. Jen bych vynechal zbytečnou linii Loganových potíží s armádou a vydal se cestou surové akce v horách jeden na jednoho. Jinak otevřený konec je podle mě ideální řešení pro tento příběh. Samostatně lepší 4 hvězdy. Ve druhé části s Thorem to už bylo o poznání horší. Nudné pasáže, špatný příběh a příšerný scénář. Vyzdvihnout můžu jen pěkné akční scény, které ovšem postrádaly surovost první části. Ještě že se tvůrci rozhodli pro krátkou stopáž. Samostatně lepší 2 hvězdy. Celkově potěší výborná animace obou dílů a příjemný soundtrack, jen ta nevyváženost zamrzí. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Divím se, proč taková "nálož" průměrných hodnocení... oba kraťasy s Hulkem jsou skvělé! V prvním dostává Thor tak na držku, až to vypadá, že snad komiksový svět nadobro přijde o jednoho ze superhrdinů; ve druhém Wolwerine dokazuje, že brutalita a záplava krve se dá šikovně naaranžovat i do animovaného snímku. To vše navíc dokresleno dobrým příběhem a nejedním silným dramatickým cliffhangerem. Já to žral. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Thor: tak Thor má svoj potenciál vždy, ale v animákoch od Marvelu je vždy nejako pozadu a aj dejová linka je vskutku zaujímavá..akciou sa nešetrí...ale proste táto kombinácia nie je pre mňa taká zaujímavá..za 2 Hulk vs. Wolwerine: Wolwerine je borec, narozdiel od Thora..hláškuje, je fajn...a táto kombinácia je omnoho lepšia a priamočiarejšia...a prišiel aj Deadpool čo pridáva dosť na príbehu...vynikajúca druhá časť..jasné za 4 Hulk som nikdy nemal moc rád...ale v kombinácii s Wolwerinom sa mi páči...celkovo za 3 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama