Reklama

Reklama

Pořad, ve kterém se divák může dozvědět zajímavé informace z oblasti úprav interiéru, nábytku, designu, financování staveb či vhodného použití domovních doplňků. Každý jednotlivý díl pořadu se přitom zaměřuje vždy na ústřední téma (např. předsíně, dětské pokoje, podlahy, osvětlení atd.). (TheMaker)

Recenze (61)

Phobia 

všechny recenze uživatele

No-o, moderování pořadu občas připomíná vysílání pro mateřské školky, ale to je celkový neduh současné doby. Není to kdovíjak zábavné, ale to taky odpovídá současné úrovni "zábavy" na TV obrazovkách. Možná by se z toho dala čerpat inspirace pro vlastní byt, leč nemám vkus tolik vyvinut jako pánové a dámy designoví experti, jejich "vylepšení" mi obvykle přijdou dost mimo mísu - chladné, sterilní, neosobní, neodpovídající věku a potřebám obyvatel. Koukat se na to v nejhorším dá, ovšem nijak tento pořad nevyhledávám. 40% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Zkrátím to. U reality show v kterých se řeší bydlení mě často rozčiluje, že divák neví cenu. Takový Jak se staví sen na to často dojíždí (a také někdy totálně mimo designových nápadech....). Bydlení je hra ne a představuje pouze natočený návod na vytvoření pokoje za peníze majitelů. Jinak jde o hodně konzervativní pořad, který kromě několika zajímavých a trefný rad přináší jen obyčejné nápady a výsledky. ()

Reklama

9alena9 

všechny recenze uživatele

Milujem,milujem,milujem..Vďaka za tento ,,pořad".Keďže ma zaujíma všetko čo sa týka úprav interiéru, tak táto relácia sa vydarila. Komplet rozoberú až do posledného šróbu čo ,kde,ako,prečo,za koľko atď.atď.Veľa sa tam naučím a hlavne nemusím naťahovať krk poza moderátorov a iných zbytočností, kde sa nerieši ani tak interiér, ako to,,ohúrit"diváka nejakou šou (Náš nový dom). Bydlení je hra -sa na nič nehrá :-) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jj. občas zajímavé, zhruba tak na stejné úrovni s obdobným pořadem na komerci..Oceňuji především šikovnost a vynalézavost mladých tvůrců,designérů, projektantů, architektů aj lidí s oboru. U mě vítězí jednoznačně retro styl nad všemi ostatními ! Bydlení je skutečně hra, tedy když je nápad, chuť, a hlavně pak tedy když nato je:-) Obdobné pořady: "Jak se staví sen", "Chalua je hra" a nebo "Zahrada je hra". ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Nemám potřebu shazovat televizní pořady zbytečně jen proto, že se na ně zrovna nepotřebuju dívat. Přestavba bytu rozhodně není aktuální téma pro každého a neustále, ale když se na to chystáte, tak věřím, že shlédnutí pár dílů Bydlení je hra (epizody bývají pojmenované podle toho, jaké části bytu se věnují) může být skvělou inspirací. To, co v televizi někteří projektanti a dekoratéři vymyslí je neuvěřitelné. Vždycky respektují prostor, přání majitelů a v naprosté většině případů i finanční rozmezí (což dává mimochodem divákovi docela dobrou orientaci o cenách na trhu), takže jsou ve výsledku všichni spokojeni. Občas se mi zdá, že proměněná část bytu sama o sobě působí skvěle, ale v kontrastu se zbytkem bytu, který je stále před rekonstrukcí, je to pěst na oko (samozřejmě, že ne vždy), ale to je samozřejmě riziko jakékoliv rekonstrukce, takže to kvalitu pořadu zas tolik neshazuje. A ještě mě mrzí, že jednotlivé písničky jsou vždycky hrozně brutálně přetnuté. Svůj účel však tento pořad bezpochyby plní. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Pořad samotný je rozdělen do dvou střídajících se částí: první je tzv. publicisticko-informační, která se divákovi snaží poskytnout co nejpřehlednější kompendium údajů o vybraném tématu daného dílu; druhá linie je pak soutěžní a zábavná. (TheMaker)

Reklama

Reklama