Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem nudny zacatek, ktery da pak na vse zapomenout od sceny, kdy Kirk predvede Molly sve rodine...pak se film rozjede a je to nasup az do konce. Vrcholnou scenou, u ktere jsem se malem pocural smichy bylo, kdyz stastne zenaty kamarada holil Kirkovi ohanbi :). Tvurci se dokazali vyvarovat typickym nechutnostem dnesnich americkych komedii (ve filmu se neprdi, nezvraci ani se nepojidaji hovna), za coz maji u me velke plus. Nicmene dej je predvidatelny jako to, ze druhy den vyjde Slunce, totalne nic noveho, proste jedno velke stare klise a tak je treba stavet na vykonech hercu, ktere jsou nastesti nadprumerne a ohrany dej tahnou lepe nez by clovek cekal. A nakonec, Alice Eve je proste krasna :)...3.5* ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Na tohle fakt nemám... Ti nevím, našel bych tam ten humor, kdybych se díval na film střízlivej?! Docela pochybuji. Takové ploché, plytké, prakticky úplně nezábavné a bez nápadu. Nepochopil jsem, čím že to zaujal ten hlavní hrdina. Ještě, že to nebylo úplně jak v pohádce (v první půlce jsem se docela přemáhal, zda to dokoukám, ale v rámci subjektivního hodnocení jsem to vydržel...), jinak bych šel s hodnocením ještě níž. (tv) ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Před nikým se neponižuj a nad nikým se nepovyšuj. Příjemná komedie, u které se musíte smát i když nechcete. Po většinu času je tu parádní humor, který parkrát zašel až do hodně ujeté sféry, která už hraničila s trapností. Děj shledávám jako dobrý, uvěřitelný, takový, jaký se může opravdu v životě odehrát. Herci dobří, hudba fajn, já jsem se bavil a nemám problém dát hezké 3*. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dalo se, ale čekala jsem další sexbombu od vedle a to se nekonalo, Sexbomba měla lepší herce, byla zábavnější a hlavně měla v hlavní roli opravdu sexbombu, což Alice Eve není, jen další holka od vedle a další průměrná komedie, která mě vyloženě nezklamala, ty necelý dvě hodiny utekly rychle a docela jsem se bavila, ale ničím mě nenadchla a nepřekvapila... Od úvodních titulků naprosto předvídatelná záležitost pro každého, kdo už předtím alespoň jednu romantickou komedii viděl. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten kluk je už na plakátu nepříjemnej jak ostnatej drát v prdeli. Proto docela chápu, že na Alici Eve neměl. Vždyť ta holka je fakt neskutečná. Desítka bez problémů. Snad jí ale to její věčný vychvalování ve filmu nezvedlo ego, protože holky s velkým egem jsou občas to nejhorší, co chlapa může za život potkat. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama