Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Přesne proto opovrhuji romantickými komediemi, protože je to všechno na jedno a to samý stupidní brdo... absolutně nechápu proč v každý takovýhle sračce musí být honička na konci aby jí řekl/řekla co kní/kněmu cítí, když si to mužou říct kdykoliv panebože a nikdo neumírá!!! Vtip na nalazen na laďku demence. Sračinčička. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut bylo velmi slibných, něco mi v tu dobu říkalo, že se bude jednat o originálně vtipnou komedii. Ale pak tempo začalo upadat, hlášky a vtipy už nebyly moc vtipné a začalo se to zvrhávat v další komedii pro mladý lidi, která ničím nepředčí ty ostatní. Navíc hlavní hrdina byl hroznej ňouma, neuměl se ani pořádně vyjádřit a jako herec mi přišel i dost nesympatický. Závěrečná scéna, kdy před vzletem letadla "vyfakuje" všechny, včetně svého táty, mě teda hodně rozesmála, ale pak přišel klasický klišé happy end a bylo po filmu. Sečteno podtrženo - 60% // (28.8.2021) NETFLIX - O 10 let později...V angličtině mi to přišlo o chlup lepší. Nicméně hlavní herec je se svym ňoumovským projevem pořád těžce stravitelný. Ale i tak jsem si dnes příjemně zavzpomínal. 65% ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Před nikým se neponižuj a nad nikým se nepovyšuj. Příjemná komedie, u které se musíte smát i když nechcete. Po většinu času je tu parádní humor, který parkrát zašel až do hodně ujeté sféry, která už hraničila s trapností. Děj shledávám jako dobrý, uvěřitelný, takový, jaký se může opravdu v životě odehrát. Herci dobří, hudba fajn, já jsem se bavil a nemám problém dát hezké 3*. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je to nádherná představa, že průměrný mladík začne chodit s dokonalou holkou. Snílek řekne, že tohle je možné i v reálu, člověk stojící nohama pevně na zemi řekne, že takové štěstí může mít tak možná jeden z milionu, a skeptik řekne, že zázraky se nestávají. Nelze konstatovat, kdo z nich by měl pravdu, to totiž záleží na tom, do jaké kategorie se řadíte. Já se řadím do první kategorie a díky tomu jsem si tuhle romantickou komedii vychutnal na maximum a musím říci, že už dlouho jsem u tohoto žánru nebyl takhle nadšený. K filmu nemám ani jednu výhradu, užíval jsem si to po celou dobu a přál jsem si, ať tenhle úžasný film nekončí, protože takhle svěží a příjemnou romantickou komedii mám šanci vidět málokdy. Mimochodem, Jay Baruchel mi vůbec nepřipadal jako loser, naopak ho řadím k těm sympatičtějším hercům, ale to je vlastně úplně jedno, protože v mém případě film splnil účel a já si to celé užíval a neskutečně jsem se bavil, obzvláště scéna v letadle, kdy hlavní hrdina řekne všem z rodiny co si o nich myslí a následně je nucen si zase mezi ně sednout je jednou z nejvtipnějších scén, které jsem kdy měl možnost ve filmu vidět. Tenhle film mě zkrátka přenesl do úplně jiné dimenze a díky němu jsem nevnímal čas ani nic jiného kolem a jen si ten příběh užíval. A proto nemohu jinak, než tomuto filmu jako jedné z mála mnou viděných romantických komedií udělit maximální hodnocení v podobě pěti hvězd. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

27.6.2010 ~ Standardní příběh o tom, kterak se na průměrného klučinu usmálo štěstí ztělesněné jako blonďatá kráska. Z plakátů tak i s tímhle nastíněním děje šlo vyčíst, že to bude další romanticko-komediální teen pitomost. Kupodivu to ale tak úplně pitomé není i když oproti současným zvykům jde o mnohem méně humusácky zabalené klišé. ~ Kirk pracuje jako letištní ochranka a s přítelkyněmi nemá moc štěstí. Popravdě není typ, na který by se holky lepili jak mravenci na bonbón. Nízké sebevědomí a nezkušenost z něj tak v oblasti vztahů dělají outsidera. Jednou si takhle nechá při letištní kontrole v hale mobilní telefon jakási sličná blondýnka, Kirk jí chce telefon vrátit, ale už je pozdě a tak je pozván na večírek, který právě Molly (mimochodem, je to Molly, kdyby někdo nepostřehl, kde se tu to jméno vzalo - napsal jsem ho sem, protože se jedná o Molly...) pořádá. Je to její práce, pořádá reklamní akce, večírky, párty, svatby... Molly má naopak za sebou několikero vztahů s úspěšnými krásnými a sebevědomími... hajzly. A Kirk jí tak padne do oka. Jak ale takový outsider, jako Kirk, dokáže okouzlit někoho tak okouzlujícího, jako Molly? Díky sobě a svým třem přátelům z letiště. ~ Ano, je to klišé, celý ten příběh, ale nesnaží se to být třeskutě nuceně vtipné a u vtipů jsem si nevšiml, že by byly nechutně fekálního typu. A to tenhle film od ostatních odlišuje. Nešuká se, neprcá se, nejezdí se přes státy kvůli "šuku", furt se o tom nemluví, nemočí se, neprdí se, nekálí se... Kirk chce jen okouzlit dívku u které nechápe, že se jí právě on líbí. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama