Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie. Iste nejedná sa o žiadnu zvláštnu, či nebodaj originálnu komédiu. Od začiatku do konca viete ako to dopadne a v tomto smere vás film jednoducho neprekvapí, lenže na tento film sa jednoducho neskutočne dobre pozerá. Neviem či je to výberom hudby, či neskutočne sympatickými hrdinami, alebo neskutočne vtipnými perličkami, ktoré nepôsobia prvoplánovo, jednoducho celý ten čas som sa super bavil. Jay Baruchel tu podáva neskutočne pôsobivého loosera, ktorého si jednoducho musíte zamilovať. A Alice Eve je jednoducho kráska. Príjemný, romantický film z dobre načasovanými prvkami a skvelým tempom aké som tohto roku u podobných snímkov nevidel. pre mňa naj comedy tohto štýlu tento rok.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten kluk je už na plakátu nepříjemnej jak ostnatej drát v prdeli. Proto docela chápu, že na Alici Eve neměl. Vždyť ta holka je fakt neskutečná. Desítka bez problémů. Snad jí ale to její věčný vychvalování ve filmu nezvedlo ego, protože holky s velkým egem jsou občas to nejhorší, co chlapa může za život potkat. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Kirk není přitažlivý, není ve formě, nemá plány se životem, nikdy nebyl v Evropě a přesto má Molly. Jaký jsou zákony lásky??..... Sympatický výlet mezi vztahové losery, na kterém vás čeká hodně trapasů, ale hlavně Molly, která je ÚŽASNÁ!! Nejenže dokáže ustát všechna ta ,,fópá“, ale udělá z nich situace k zasmání. Asi jsem se zamiloval. Proč taky ne – je krásná, bohatá a má ráda sex! Ale zpátky do reality: tenhle film je taková milá pohádka, kterou si na nás vymyslely ženský, aby vypadaly líp. Dneska jim už na to neskočím... Ledažeby.... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Dali jsme si s přítelkyní pauzu a už 2 roky čekám na její zrušení. 2.) Jsem slušňák o kterýho holka nezavadí a (trošku) propadám depresím. 3.) Zjistím, jestli je rozdíl při holení koulí a ksichtu. 4.) Jsem uklízeč sloních hoven v cirkuse. 5.) Miluji Alici Eve! PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

iwigirl 

všechny recenze uživatele

Naivní jednoduchoučká komedie obsahující spoustu stupidních scén typu "zastavení startujícího letadla, protože on je vevnitř (s nesprávnou holkou), ona venku a uvědomili si, že se hrozně moc milují". Hlavní hrdina je takové ucho, že ani v nejdivočejších snech nejsem ochotna uvěřit tomu, že by s ním chodila taková kost. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu vyčpělá a hodně klišovitá romantická komedie o looserovi, jenž k pricezně přišel. Příjemná je nepřítomnost amerického fekálního humoru, už méně příjemná je nepřítomnost ( téměř, proto 2 hvězdy) humoru vůbec. Pár gagů je ale přece jen zdařilých a Alici Eve, i když neumí moc hrát, to aspoň sluší. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)
  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama