Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.7/10] | me: Tento príbeh sme tu už mali najmenej tisíckrát. Toto prevedenie je ale úplne pohodové práve tým, že sa nejedná o typickú Loser-gets-a-hot-girl comedy. Hlavný hrdina síce nie je žiaden borec, ale ani žiaden super-sralo. Je to obyčajný týpek, ktorý si to uvedomuje a ... v tomto duchu sa odohráva celá story, ktorá je nenásilná a príjemná. Samozrejme, že sa nejedná o real-life-experience, ale určite sa na to lepšie pozerá ako na už obohrané typické loser-movies. Tento film nespadá do tradičných koľají prehnaných fórov ako typovo rovnaké kusy a tým pádom sa stáva zaujímavejším. Celkom dobre som sa pobavil. (3 a pol *) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu vyčpělá a hodně klišovitá romantická komedie o looserovi, jenž k pricezně přišel. Příjemná je nepřítomnost amerického fekálního humoru, už méně příjemná je nepřítomnost ( téměř, proto 2 hvězdy) humoru vůbec. Pár gagů je ale přece jen zdařilých a Alici Eve, i když neumí moc hrát, to aspoň sluší. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mňa to bavilo. Ale inak povedané - sadlo mi to. Nič svetaborného, ale milé poznanie, že sa aj na priemerného týpka môže usmiať šťastie v podôb krásky vyrážajúcej dych. Príbeh má síce aj slabšie miesta, ale je to milý, neurážajúci film na nedeľné popoludnie. Nikdy od podobných filmov neočakávam zázrak, ale toto celkom zázrak bol. Musím súhlasiť, že sa vám tvorcovia nesnažia nič podstrkovať a všetko to čo vidíte, je vlastne skutočnosť. Film ma naprasto prekvapil svojou nenútenosťou. Všetci sú normálni, chovajú sa prirodzene a trapasy sú povedzme zo života. Aj napriek priehľadnosti deja som sa mnohokrát pobavil a predovšetkým nenásilnosť humoru pre mňa bola obrovským plusom v porovnaní s úbohými, nechutnými alebo nudnými filmami podobného typu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ano, je to svěží, je to zábavné, má to krásné holky, ale je tu jedno ALE! Já jsem tomu nevěřil. Už prostě nevěřím tomu, že by si v dnešním světě takovej loser mohl najít nádhernou ´´desítku´´ a ba co víc, aby si ho sama sbalila. Jinak ale není moc co vytknout a rozhodně existují i trapnější komedie na toto téma. Proto 65% ! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Přesne proto opovrhuji romantickými komediemi, protože je to všechno na jedno a to samý stupidní brdo... absolutně nechápu proč v každý takovýhle sračce musí být honička na konci aby jí řekl/řekla co kní/kněmu cítí, když si to mužou říct kdykoliv panebože a nikdo neumírá!!! Vtip na nalazen na laďku demence. Sračinčička. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)
  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)
  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama