Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Zajímavé na tomto filmu je to, že ačkoliv je tématem teenagerovský, slouží spíše pro zkrachovalce nad dvacet let. Tématem je dost neoriginální, pokud to mám převest do zjednodušené podoby, pak je to asi takhle. Kluk je nemožný, holka je skvělá, on jí chce šukat, ona ho chce šukat, ale on se bojí, že tak dobrou holku nebude umět ošukat, ačkoliv už něco našukáno má. O tomhle je tato komedie, je pouze vyplněna trochou vaty, která občas zafunguje, občas totálně propadne. Proto je to vata čistě průměrná a díky tomu je průměrný celý tento film. 60% 14.08. 2010 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl docela slušný, hlavně, když se jedná o tak zajímavé téma...naše, tedy chlapské sebevědomí. Jenže postupem času se začaly objevovat nešvary z konkurenčních úchylností v podobě trapných situací a občas i trochu nechutných. Ale to je věc názoru, já bych si teda nikým koule holit nenechal :-) Ale i přes všechny zmíněné vítky jsem měl možnost sledovat dobrou partu lidí a vlastně i sympatickou ústřední dvojici. 60% ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Před nikým se neponižuj a nad nikým se nepovyšuj. Příjemná komedie, u které se musíte smát i když nechcete. Po většinu času je tu parádní humor, který parkrát zašel až do hodně ujeté sféry, která už hraničila s trapností. Děj shledávám jako dobrý, uvěřitelný, takový, jaký se může opravdu v životě odehrát. Herci dobří, hudba fajn, já jsem se bavil a nemám problém dát hezké 3*. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Přesne proto opovrhuji romantickými komediemi, protože je to všechno na jedno a to samý stupidní brdo... absolutně nechápu proč v každý takovýhle sračce musí být honička na konci aby jí řekl/řekla co kní/kněmu cítí, když si to mužou říct kdykoliv panebože a nikdo neumírá!!! Vtip na nalazen na laďku demence. Sračinčička. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Celé to je neuvěřitelně předimenzované, hlavní hrdina není looooser, on je prostě hyper-ultra-giga-looooooooooser, jeho vyvolená femme fatale je opravdu čistá "desítka z deseti" (možná i jedenácka), jeho kámoši (bože, kdo by je nechtěl mít) jsou fakt ujetý a úplně mimo, bývalá přítelkyně je fakt "bitch" a jeho rodina je zcela "weird", některé situace jsou tak absurdní, že jim člověk těžko může uvěřit, NICMÉNĚ to nějakým podezřelým a strašidelným způsobem funguje a člověk se u toho opravdu pobaví :-) Takhle jsme se nenasmál u romantické komedie od mých zamilovaných "Kopaček". Nevím jak je to možné, ale opravdu děsivá zábava s velmi půvabnou Alice Eve. 8/10 (2 body dolů za scénu s holením víte čeho..., to bylo peklo, ALE bod nahoru za soundtrack_James Morrison na konci potěšil a bod nahoru za bodový systém, který mne vždy potěší a pobaví ) :-D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama