Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dalo se, ale čekala jsem další sexbombu od vedle a to se nekonalo, Sexbomba měla lepší herce, byla zábavnější a hlavně měla v hlavní roli opravdu sexbombu, což Alice Eve není, jen další holka od vedle a další průměrná komedie, která mě vyloženě nezklamala, ty necelý dvě hodiny utekly rychle a docela jsem se bavila, ale ničím mě nenadchla a nepřekvapila... Od úvodních titulků naprosto předvídatelná záležitost pro každého, kdo už předtím alespoň jednu romantickou komedii viděl. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Na tohle fakt nemám... Ti nevím, našel bych tam ten humor, kdybych se díval na film střízlivej?! Docela pochybuji. Takové ploché, plytké, prakticky úplně nezábavné a bez nápadu. Nepochopil jsem, čím že to zaujal ten hlavní hrdina. Ještě, že to nebylo úplně jak v pohádce (v první půlce jsem se docela přemáhal, zda to dokoukám, ale v rámci subjektivního hodnocení jsem to vydržel...), jinak bych šel s hodnocením ještě níž. (tv) ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Příjemná a dle mého názoru dobře obsazená komedie u které jsem se docela zasmál. Jasně todle se může stát jen ve filmu, aby si nějaká top ženská vybrala vzhledově průměrného chlapa, ale to nějak neřeším. Ze všeho bych vypíchnul větu- "Není důležité být dost dobrý pro někoho, ale hlavně být dost dobrý pro sebe"... 7/10. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jen mírně vybočující z řady. U eRkových romantických komedií jsem zvyklý na něco jiného (viz. třeba Judd Apatow) a tady She's Out of My League zklamala na celé čáře. Všechno to začíná u nesympatického představitele hlavní role. Jay Baruchel se určitě hodí do podobných rolí (měl by se však přestat šklebit), ale sbalit Alici Eve? Takhle to přece v životě opravdu nefunguje. Když tedy zavřu jedno oko, tak se mi dostalo alespoň několika vtipných scén (letadlo, rodinný oběd, příchod rodičů), pár pohledů na výstavní kost jménem Alice Eve (ano, v Crossing Over sice ukázala téměř vše co mohla, ale nenechal bych se dvakrát přemlouvat ji vidět v podobných pózách i tady - a mít ji doma, to bych si pískal až do smrti) a obstojného komediálního výkonu T.J. Millera. Originalita se z podobných žánrů už téměř vytratila, a tak je nutné film alespoň něčím ozvláštnit, nebo jej jakýmkoli způsobem učinit nezapomenutelným, třeba jen jednou scénou. She's Out of My League však bohužel nic takového nenabízí. ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Příjemná mužská romantická komedie, která ale trpí nesympatickými vedlejšími postavami, které většinou bývají tou jedinou záchranou u průměrných ženských "rom-komů". Tady je ale hlavním tahounem docela zajímavý námět a klasické "letištní" finále je tu ozvláštněno tím, že čtveřice hlavních hrdinů na letišti pracuje, takže nepůsobí natolik nuceně. Bohužel vata, která se má odehrávat mezitím není natolik zajímavá jako obsahově jediná opravdu výjimečná scéna( po večítku sestry v bytě hlavní hrdinky).Slušné tři hvězdy. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama