Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

freddy 

všechny recenze uživatele

Je to nádherná představa, že průměrný mladík začne chodit s dokonalou holkou. Snílek řekne, že tohle je možné i v reálu, člověk stojící nohama pevně na zemi řekne, že takové štěstí může mít tak možná jeden z milionu, a skeptik řekne, že zázraky se nestávají. Nelze konstatovat, kdo z nich by měl pravdu, to totiž záleží na tom, do jaké kategorie se řadíte. Já se řadím do první kategorie a díky tomu jsem si tuhle romantickou komedii vychutnal na maximum a musím říci, že už dlouho jsem u tohoto žánru nebyl takhle nadšený. K filmu nemám ani jednu výhradu, užíval jsem si to po celou dobu a přál jsem si, ať tenhle úžasný film nekončí, protože takhle svěží a příjemnou romantickou komedii mám šanci vidět málokdy. Mimochodem, Jay Baruchel mi vůbec nepřipadal jako loser, naopak ho řadím k těm sympatičtějším hercům, ale to je vlastně úplně jedno, protože v mém případě film splnil účel a já si to celé užíval a neskutečně jsem se bavil, obzvláště scéna v letadle, kdy hlavní hrdina řekne všem z rodiny co si o nich myslí a následně je nucen si zase mezi ně sednout je jednou z nejvtipnějších scén, které jsem kdy měl možnost ve filmu vidět. Tenhle film mě zkrátka přenesl do úplně jiné dimenze a díky němu jsem nevnímal čas ani nic jiného kolem a jen si ten příběh užíval. A proto nemohu jinak, než tomuto filmu jako jedné z mála mnou viděných romantických komedií udělit maximální hodnocení v podobě pěti hvězd. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nad očekávání naprosto nereálná komedie mimoňským Jayem Baruchelem a opulentní Alice Eve. Bod dolů za naprosto tragický naprosto ničím nepřekvapující žánrových klišé vyjímající závěr, ale jinak jsem se poměrně dobře bavil. Je to pokleslá zábava, když on ale ten T.J.Miller tak skvěle hláškuje...7/10 ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Příjemná a dle mého názoru dobře obsazená komedie u které jsem se docela zasmál. Jasně todle se může stát jen ve filmu, aby si nějaká top ženská vybrala vzhledově průměrného chlapa, ale to nějak neřeším. Ze všeho bych vypíchnul větu- "Není důležité být dost dobrý pro někoho, ale hlavně být dost dobrý pro sebe"... 7/10. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mile naivní zápletka o lásce superkočky k průměrnému klukovi je potopená občasným nechutným fórkem, nenápaditým dějem a celkovou přepísknutostí - v příběhu totiž nevystupují postavy, ale karikatury. Není nijak zdůvodněné, proč se krasavice zabouchne do všedního kluka. Měl by být aspoň milý, zábavný, vtipný nebo zajímavý, jenomže nic z toho on není. Jejich hádka, která musí zákonitě přijít, aby zatím nepříliš dramatický děj nějak popohnala, je vykonstruovaná, což ale jinak dobře zapadá mezi ostatními mizerně napsanými dialogy. Aspoň, že závěrečná scéna setkání na letišti trochu zpřevracela schémata, za jakých se obvykle v romantických komediích odehrává. Ale celkově je to slabé. /5. 5. 13./ ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Celé to je neuvěřitelně předimenzované, hlavní hrdina není looooser, on je prostě hyper-ultra-giga-looooooooooser, jeho vyvolená femme fatale je opravdu čistá "desítka z deseti" (možná i jedenácka), jeho kámoši (bože, kdo by je nechtěl mít) jsou fakt ujetý a úplně mimo, bývalá přítelkyně je fakt "bitch" a jeho rodina je zcela "weird", některé situace jsou tak absurdní, že jim člověk těžko může uvěřit, NICMÉNĚ to nějakým podezřelým a strašidelným způsobem funguje a člověk se u toho opravdu pobaví :-) Takhle jsme se nenasmál u romantické komedie od mých zamilovaných "Kopaček". Nevím jak je to možné, ale opravdu děsivá zábava s velmi půvabnou Alice Eve. 8/10 (2 body dolů za scénu s holením víte čeho..., to bylo peklo, ALE bod nahoru za soundtrack_James Morrison na konci potěšil a bod nahoru za bodový systém, který mne vždy potěší a pobaví ) :-D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama