Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

castor 

všechny recenze uživatele

Nahoru, dolů.. ale víckrát dolů. Je mi líto, ale z některých názorů, že jde o komedii roku, nemůžu a ani nechci souhlasit. Je sice chvályhodné, že řadu klišé dokáže She's Out of My League využít jako své plus, příliš ale nechápu, jak je možné, že se divák dobrých dvacet minut solidně nudí a pak na něj tvůrci během několika minutové návštěvy vlastní rodinky po boku okouzlující krásky vybalí několik totálně vybroušených gagů? Fakt jsem se chtěl bavit a dojímat skutečnými historkami ze života, jenže v tomhle případě jsou to historky mnohdy šroubované na sílu. Tvůrci dokonce přichází i s něčím novátorským. Protože hlavní hrdina prakticky nemá „žádný“ problém, proto je nutno si nějaký uměle najít (viz. rozchod). Po většinu děje jde ale o neškodnou komedii, za jejíž hrdiny se divák nemusí stydět. Výsledek navíc osvěžuje i několik vtipných přihrávačů (ze slušně obsazených kamarádů zejména pak Stainer nebo hrdinův bratr). Zatímco Alice Eve odvádí očekávaný standard (slušně vypadat a sexy se nakrucovat), problém jsem měl s jejím hereckým partnerem. Ač Jay Baruchel skutečně vypadá jako totální looser, na poměrně slušně napsanou postavu Kirka herecky jednoduše neměl!! ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice dobrá a zábavná komedie. O tu nadstavbu nad průměrem se zasluhuje hlavně svižné tempo, skvělá hudba a mohutná kadence povedených hlášek, zejména z úst vedlejších postav. Ale Alice Eve že je desítka? To její neustálé nadhodnocování mě celkem štvalo. Kdyby se ve filmu nonstop nesmála, tak je to horko těžko sedmička :). ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě kvalitní romantická komedie, která nepřináší mnoho nového ale potěší. Sympatická hlavní dvojice a kvalitní, propracované dialogy, které i přes vulgaritu nejsou tak peprvné jako od Apattowa ale v některých případech k tomu nemají daleko. Škoda, že vyloženě vtipných situací je zde pomálu a film po celou dobu jede stejným tempem a nesnaží se diváka ničím překvapit. Přesto slušná zábava. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mile naivní zápletka o lásce superkočky k průměrnému klukovi je potopená občasným nechutným fórkem, nenápaditým dějem a celkovou přepísknutostí - v příběhu totiž nevystupují postavy, ale karikatury. Není nijak zdůvodněné, proč se krasavice zabouchne do všedního kluka. Měl by být aspoň milý, zábavný, vtipný nebo zajímavý, jenomže nic z toho on není. Jejich hádka, která musí zákonitě přijít, aby zatím nepříliš dramatický děj nějak popohnala, je vykonstruovaná, což ale jinak dobře zapadá mezi ostatními mizerně napsanými dialogy. Aspoň, že závěrečná scéna setkání na letišti trochu zpřevracela schémata, za jakých se obvykle v romantických komediích odehrává. Ale celkově je to slabé. /5. 5. 13./ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mňa to bavilo. Ale inak povedané - sadlo mi to. Nič svetaborného, ale milé poznanie, že sa aj na priemerného týpka môže usmiať šťastie v podôb krásky vyrážajúcej dych. Príbeh má síce aj slabšie miesta, ale je to milý, neurážajúci film na nedeľné popoludnie. Nikdy od podobných filmov neočakávam zázrak, ale toto celkom zázrak bol. Musím súhlasiť, že sa vám tvorcovia nesnažia nič podstrkovať a všetko to čo vidíte, je vlastne skutočnosť. Film ma naprasto prekvapil svojou nenútenosťou. Všetci sú normálni, chovajú sa prirodzene a trapasy sú povedzme zo života. Aj napriek priehľadnosti deja som sa mnohokrát pobavil a predovšetkým nenásilnosť humoru pre mňa bola obrovským plusom v porovnaní s úbohými, nechutnými alebo nudnými filmami podobného typu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama