Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě kvalitní romantická komedie, která nepřináší mnoho nového ale potěší. Sympatická hlavní dvojice a kvalitní, propracované dialogy, které i přes vulgaritu nejsou tak peprvné jako od Apattowa ale v některých případech k tomu nemají daleko. Škoda, že vyloženě vtipných situací je zde pomálu a film po celou dobu jede stejným tempem a nesnaží se diváka ničím překvapit. Přesto slušná zábava. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pro spoustu lidí to je složité - konec s první láskou a vše s ní spojené, zkrátka není to jednoduché, jak se to snaží v leckterých filmech. Ale komedie Na tuhle nemám na to pohlíží z jiného úhlu a poměrně se jí to daří. Čekal jsem vlastně to, čeho se mi nakonec dostalo, bylo to příjemné, ale nevytrhlo mě to. ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Příjemná a dle mého názoru dobře obsazená komedie u které jsem se docela zasmál. Jasně todle se může stát jen ve filmu, aby si nějaká top ženská vybrala vzhledově průměrného chlapa, ale to nějak neřeším. Ze všeho bych vypíchnul větu- "Není důležité být dost dobrý pro někoho, ale hlavně být dost dobrý pro sebe"... 7/10. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl docela slušný, hlavně, když se jedná o tak zajímavé téma...naše, tedy chlapské sebevědomí. Jenže postupem času se začaly objevovat nešvary z konkurenčních úchylností v podobě trapných situací a občas i trochu nechutných. Ale to je věc názoru, já bych si teda nikým koule holit nenechal :-) Ale i přes všechny zmíněné vítky jsem měl možnost sledovat dobrou partu lidí a vlastně i sympatickou ústřední dvojici. 60% ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Přes klasické schéma (kdo by také chtěl po romantické komedii, aby ho měnila) velmi originální a především zábavné. Disfunkční rodinka, banda ulítlých kámošů, looser a kočka, ona není sranda natočit komedii u které se upřímně smějete, už jsme viděli prakticky vše, ale zde některé hlášky trhají koule a to chválím. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)
  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama