Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě kvalitní romantická komedie, která nepřináší mnoho nového ale potěší. Sympatická hlavní dvojice a kvalitní, propracované dialogy, které i přes vulgaritu nejsou tak peprvné jako od Apattowa ale v některých případech k tomu nemají daleko. Škoda, že vyloženě vtipných situací je zde pomálu a film po celou dobu jede stejným tempem a nesnaží se diváka ničím překvapit. Přesto slušná zábava. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ano, je to svěží, je to zábavné, má to krásné holky, ale je tu jedno ALE! Já jsem tomu nevěřil. Už prostě nevěřím tomu, že by si v dnešním světě takovej loser mohl najít nádhernou ´´desítku´´ a ba co víc, aby si ho sama sbalila. Jinak ale není moc co vytknout a rozhodně existují i trapnější komedie na toto téma. Proto 65% ! ()

Reklama

Rosana 

všechny recenze uživatele

Ale tak milá komedie o loservi, co sbalí pěknou fešandu. Musím říct, že například od filmů "Švihák iťák", "Kuffs" a jiných podobných s námětem, že trapný outsider sbalí pěknou kočku, nebo se stane slavným apod., tenhle balík byl docela sympatický a mile roztržitý. Dobře se na to koukalo a řekla bych, že je to milý film na sobotní dopoledne :) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Příjemná a dle mého názoru dobře obsazená komedie u které jsem se docela zasmál. Jasně todle se může stát jen ve filmu, aby si nějaká top ženská vybrala vzhledově průměrného chlapa, ale to nějak neřeším. Ze všeho bych vypíchnul větu- "Není důležité být dost dobrý pro někoho, ale hlavně být dost dobrý pro sebe"... 7/10. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Na tohle fakt nemám... Ti nevím, našel bych tam ten humor, kdybych se díval na film střízlivej?! Docela pochybuji. Takové ploché, plytké, prakticky úplně nezábavné a bez nápadu. Nepochopil jsem, čím že to zaujal ten hlavní hrdina. Ještě, že to nebylo úplně jak v pohádce (v první půlce jsem se docela přemáhal, zda to dokoukám, ale v rámci subjektivního hodnocení jsem to vydržel...), jinak bych šel s hodnocením ještě níž. (tv) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)
  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama