Reklama

Reklama

Jack Campbell je prepustený z armády a vracia sa domov. Návrat domov mu však okorení správa o jeho bratovi, ktorý leží na lôžku dobitý takmer na smrť. Následne je unesená manželka Jackovho brata. Jack pátra po pôvode zranení jeho brata a hľadá bratovu ženu. Stopy ho zavedú do arény, kde sa konajú nelegálne zápasy za účasti skorumpovanej polície. Jack musí bojovať, pretože vie, že v stávke nie je iba jeho život... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Adrian odpad!

všechny recenze uživatele

Ak pribeh nestoji ani za opis deja, pretoze jeho osuchanost by mu mohli zavidiet aj 20rokov denne vyuzivane Wranglery, suboje neprekrocia tien (pod)priemernosti a Lateefove schopnosti su tu ABSOLUTNE nevyuzite, pretoze jeho postava sa mihne vo filme cca na 10 sekund bez jedinej sance predviest co v nom je, tak odpad sa nuka sam od seba.... . A nepomoze ani to, ze v tradicii "dajme za hlavnu hviezdu vysluzileho B-zaporaka obdobi minulych" sa o urcity nadhlad ako tak pokusa Nick Chinlund. Lateef: To ano, sme nepoucitelni :-) (btw. zozen si Never surrender, kde MMA fightery su sice este vacsie herecke polena, ale aspon je tam slusny suboj s Lateefom). ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tragédie. Crowder znovu (stejně jako v Beyond the Ring) bez jakékoliv bojové techniky, jako nevím, jestli si režisér a choreograf bojových scén Freddy Bouciegues uvědomovali, že neangažováním Crowdera do bojových scén propásli jedinou možnost, jak diváka zaujmout. Zdejší bijci se mlátí jen sevřenýma pěstma, žádná nápaditost, navíc znovu ukrutně mizerný střih. V začátku jsem zaznamenal pokus o boj s tyčema, ale ten byl ozařován problikávajícími reflektory baru, takže vidět není skoro nic. Příběh o ničem, Chinlund akorát řve a Kickinger je sice obrovskej a cvičí bicepsový zdvih se 100 kg, ale nepředvede zhola nic. Nuda veliká, souboje hrozné, zpracování děsné. Musím prostě počkat na Tekkena... to Adrian: to jsme si zase naběhli, že??:) ()

Reklama

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda nuda nuda - pokus o Bloodsport 21. století! Ovšem ten Álojz (v hlavní roli - dá se to tak nazvat) není Žádnej Kláda Fanda a poleno Kykingr není Bolo. Standardní záporák Chinlund je tam spíš do počtu! Strašný! Fakt strašný! Btw: český překlad opět exceluje (podle názvu sem čekal spíš nějakej upírskej horůrek :-)) ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Už z úvodních titulků mi bylo křišťálově jasné, že Prima Kůl zase prezentuje svým divákům odpádek, který někde v žumpě ulovila zadarmo, no doufala jsem, že film bude alespoň z ranku těch vtipných, kterým lze nějakou ušmudlanou hvězdičku udělit za polechtanou bránici. Ale ne, ono to bylo jen blbé, zábavné ani náznakem a co je vůbec nejvíce zarážející: u akčního filmu by divák naivně očekával přinejmenším koukatelné akční scény, nikoliv sled rychle po sobě jdoucích neatraktivních fotek. Ale nejspíš ten záskok za editora - střihoruký Edward v záchvatu tance svatého Víta - akorát neúspěšně maskoval, že neherci jsou také nezběhlí v libovolné formě bojového umění. Špatné, jsou i horší filmy a připouštím, viděla jsem jen kousek, ale tady byla motivace ke sledování naprosto nulová. 9% jen aby se neřeklo... ()

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

No už sem viděl i horší filmy, ale bylo to hodně těsný.. Tak chatrný a děravý příběh se jenom tak nevidí a předvídatelnost je tady snad úmyslná.. Vlastně ani uplně nevim co mě přimělo se na ten film dodívat do konce, ale ať to bylo cokoliv, rozhodně mě to nepřinutí se na ten film ještě někdy podívat. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama