Reklama

Reklama

Noční vlak

  • USA Night Train (více)
TV spot

Dva cestující (Leelee Sobieski, Steve Zahn) a průvodčí (Danny Glover) zjistí, že v nočním vlaku zemřel člověk. Neznámý měl u sebe malou schránku s diamanty obrovské ceny, které by si rádi nechali pro sebe. Rozhodnou se proto předstírat, že muž do vlaku nikdy nenastoupil a shodit jeho tělo do řeky, přes kterou bude vlak přejíždět. Jejich plán jak se zbavit mrtvoly se vyhrotí až k bodu, kdy musejí rozsekat tělo na kousky, které by se vešly do malého kufru. A pak zbývá už jen rozdělit kořist... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (86)

Lichty 

všechny recenze uživatele

Chvílemi méně a chvílemi více stylová povídka o skříňce plné bohatství, mající bohužel těžce sestupnou kvalitu. Škoda. Brian King měl k dispozici velmi zajímavé herce v hlavních rolích, ale nedokázal udržet houstnoucí atmosféru, ze které ke konci zbyde skutečně jenom torzo. I přes obskurně špatnou technickou stránku má však Night Train něco do sebe. A svojí svižností se mi líbil více, než mnohem vážněji pojatý Transsiberian. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Toľko scenáristických prešlapov vo filme?? Toto je dokonalá demonštrácia toho, čo volám "písané za jazdy a na kolene" a animáciu, alebo to označme odvážnejšie "efekty" bolo asi to najhoršie čo som v tomto storočí videl. Dieťa na záver možno mohlo niekoho zmanipulovať, ale myslím, že každý trochu vnímavejší divák to musí pochopiť ako bezradný výstrel do prázdna. Zlý film... ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

Béčko, ale slušné plus originálne spracovanie k tomu. Musím znovu zopakovať, že hlavne prvá polka filmu je veľmi zaujímavá. Hlavne celé vizuálne spracovanie filmu ma celkom oslovilo. Divne počítačovo pôsobiace externé animácie vláčika a zvláštne farby a "papundekel" vo vnútri dodávajú filmu bizarno záhadný nádych... 6/10. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak nevím co tenhle film vlastně byl. Určitě nebyl akční, ale jestli to byla černá komedie nebo thriler fakt nevím. Připadalo mně to jako televizní inscenace,což mně vzhledem k obsazení zklamalo. Přitom nápad nebyl určitě špatný, ale ten zbytek... Nejvíc mě na tomhle filmu zaujala Leelee Sobiesky, která si nejspíš svojí roli náležitě užila. S bídou 30 %. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I v televizní produkci může vzniknout zajímavý thriller. Thriller, protože nejde o horor Půlnoční vlak, tyto názvy se vám mohou plést. Ve stejné době na český trh přišly dva filmy na DVD, a může se to plést. Tento thriller je televizní, jedna scéna vlaku a tři lidé v podstatě - Danny Glover, Steve Zahn a Leelee Sobieski. Nejde o nějak hrozně moc vymakaný film, spíš průměr. Ale scenáristicky a žánrově je zvládnutý dokonale, až by se i z tohoto průměru mohli čeští filmaři učit. Do vlaku nastoupí podivný muž, který vzápětí zemře. U sebe má krabičku a v ní poklad nedozírné hodnoty. Jak se zachovají spolucestující a výpravčí? Samozřejmě, nijak hezky, žádná pieta se nekoná a vše je dobré k tomu získat poklad pro sebe. Film navíc sem tam nabídne specifický černý humor, jímž připomene např. Potíže s Harrym, několik sice očekávaných, ale dobře vypointovaných a natočených zvratů, takže se na film dobře kouká a rychle utíká, jako ten vlak.K tomu si připočtěme mírné přesahy do žanru hororu, jeden ve stylu Anděla smrti, a nesmím zapomenout na jednu Glumovu hlášku z Pána prstenů... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen v bulharském hlavním městě Sofii. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama