Reklama

Reklama

Noční vlak

  • USA Night Train (více)
TV spot

Dva cestující (Leelee Sobieski, Steve Zahn) a průvodčí (Danny Glover) zjistí, že v nočním vlaku zemřel člověk. Neznámý měl u sebe malou schránku s diamanty obrovské ceny, které by si rádi nechali pro sebe. Rozhodnou se proto předstírat, že muž do vlaku nikdy nenastoupil a shodit jeho tělo do řeky, přes kterou bude vlak přejíždět. Jejich plán jak se zbavit mrtvoly se vyhrotí až k bodu, kdy musejí rozsekat tělo na kousky, které by se vešly do malého kufru. A pak zbývá už jen rozdělit kořist... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel Raccoon.city smazal svůj příspěvek.

NoLimit

NoLimit (hodnocení, recenze)

Lojz@: s tím prakticky souhlasím!
Přesněji: nejlepší filmy jsou v rozmezí 34%-64% nad 70% je to většinou absolutní odpad.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

a já dodám taky pozitivum,protože u tohoto filmu jsem se hodně bavil...skvělá tajemná napínavá atmosféra,a někdy mi to přišlo jako černá komedie,aspon jak začal mluvit Danny Glover :) ale potom se z toho stal vražedný žánr...a vlastně opravdu do rána nikdo nepřežil :) ani ten pes :) // 54%se mi zdá málo,divím se že jste hodnotily tak málo,tohle má určitě na víc..pro mě 4* opět jeden ze zajímavějších filmů na shlédnutí.... někdo tu píše že to mělo špatné efekty,ale myslím že to režisér udělal záměrně k vůli lepší strašidelné atmosféře,mi to vůbec nevadilo,spíš naopak

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Dobrý film... není to na oskara, ale bavil a byl jsem v napětí celou dobu.

Lovec prasat

Lovec prasat (hodnocení, recenze)

Z počátku to ještě šlo, gagy s likvidováním mrtvol mám rád. :) Ale ten závěr, to jsem tedy nečekal... Nicméně Leelee Sobieski je kočka maximální. Hlavně na začátku se staženými vlasy a brýlemi jí to neskutečně sekne. :)

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Já nevím co to mělo být!? Taková zhovadilost, ale atmosféru to mělo docela slušnou. Leelee je opravdu kus a role jí sedla.
Stopáž akorát, bavil jsem se dobře. Dát 3,5* nelze, tak dávám 4*. Musim se podívat jakej byl rozpočet, čekal bych opravdu málo.

Sinue

Sinue (hodnocení, recenze)

Mám slabost pro noční cestování vlakem a líbil se mi i tajemný motiv. Leelee a ta věc se hledaly, až se našly :-) Navíc mám dar ignorovat špatné digitální efekty, a to v jakémkoliv filmu. obvykle mi musí někdo říct "to je hrozný", abych si uvědomila, že je to fakt jak efekt z windows movie makeru. Konec je bohužel dost klišé.

Lumpicek2

Lumpicek2 (hodnocení, recenze)

Vy co pořád odsuzujete filmy, tak se na ně nedívjete. Pořád něco odsuzujete, to jste fakt chudáci. Zkuste si něco natočit vy sami a jsme si jistý, že by to ODPAD by byl jen slabé slovo. Tento film rozhodně není špatný a je to kvalitní béčko. Tak Vy tzv. diváci, se už radši nekoukejte na filmy a radši ani nepište.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Čím nižší hodnocení, tím lepší film! Výborný, akcí nacpaný thriller. Krása.

Reklama

Reklama