Dream Theater - Score: 20th Anniversary World Tour Live with the Octavarium Orchestra (koncert)
Hudební / Dokumentární
USA, 2006
Hrají:
John PetrucciObsah
Záznam z vystoupení americké prog metalové skupiny Dream Theater. Speciální vystoupení byl poslední v koncertní šňůře u příležitosti 20. výročí založení DT. Obsahuje především novější skladby z alb Octavarium a Six Degrees of Inner Turbulence (CD2), též několik starších. Vystoupení je unikátní v tom, že celá druhá třetina je souhra členů DT a Octavarium orchestru - výběr vhodných virtuózů pro tento koncert (v počtu třiceti osob + dirigent). Koncert se odehrává v Radio City Music Hall v New Yorku a celý koncert je prostupen číselnou symbolikou. (MartyMcFly89)
TeeAge
Už sa teším na deň, keď sa k tomuto kúsku dostanem :)(22.1.2009)
liquido26
Neskutečné vystoupení. Opravdu průřez kariérou jak se patří - z každé desky 1 písnička, dvě nevydané skladby, 5 věcí z novinkového alba Octavarium a na závěr letitá klasika Metropolis a to vše od půlky podpořené symfonickým orchestrem.(18.2.2009)
Steef
Rozhodne najlepsi koncert mojich najsamoblubenych hracov na hudobne nastroje. Povinnost vidiet!!!(22.1.2009)
Smejki
Jak říká klasik: "Já jenom sírám!".......chlapci a děvčata, kdo neviděl nebo aspoň neslyšel koncertní verzi songu "I Walk Beside You" je duševně ochuzen o nadpozemský zážitek.(21.1.2009)
MartyMcFly89
Ach, jak krásně na mě koncert zapůsobil. Nejdříve jsem, před nějakou dobou, slyšel koncert jen ve zvukové podobě. Byla to má první zkušenost s Dream Theater (kromě zvláštní Under a Glass Moon, která je o deset let mladší, takže dosti odlišná) a zapůsobilo to na mě silně. Poté jsem viděl tento koncert a zjistil jsem, že Dream Theater je má nejoblíbenější nová skupina, převážně desky Octavarium a Six Degrees CD2. Všechny ty písně tu jsou, pár starších a příjemná The Spirit Carries On. Profesionální hráčské umění členů je na jedničku, navíc zvuková stránka písniček je podpořena velkým orchestrem.(21.1.2009)
Rockerman
Tato kapela je pro mne v současné době číslo 1!!! A tento koncert s orchestrem je zážitkem, na který se nezapomíná!!!(18.11.2011)