Oktapodi
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Francie, 2007, 2 min
Plakáty
Houdini
Oscar 1 nominace: Krátký animovaný film(1.2.2009)
AngelAngie
Haha, krásný! :)(28.10.2009)
Kulmon
Video můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=badHUNl2HXU(3.5.2009)
CheGuevara
Holky a kluci od Gobelinů (produkční společnost) prostě umí a nenucené vypointování jejich filmů málokdy zklame.(2.6.2010)
Viktooorka
tak tomu říkám romantika na život a na smrt :-)(3.10.2009)
igi B.
Ach ta láska chobotničí, ta jednoho hnedle zničí! Sla/st/ná je ta mokrá puska, líbá-li tě oktopuska... ;o))) - - - P.S. Se slzkou v očku na koukačku viz http://www.youtube.com/watch?v=badHUNl2HXU - - - - - (Poprvé viděno 4.12.2011 na YT, hodnocení 790., komentář zde oktoetigický jako sedmasedmdesátý - 4.12.2011)(4.12.2011)
Hakha
Povedený komediálně laděný kraťas s roztomilými chobotničkami. Už od prvních okamžiků má drive a během těch tří minut se Vám kvalitně postará o zábavu. Mé hodnocení 4 hvězdičky...(30.7.2009)
Dever
Pethushka
Roztomilé chobotničky v kombinaci s překrásným Santorini a úžasnou řeckou hudbou. V lepším prostředí se za lásku snad ani bojovat nedá.:-) 5*(29.8.2011)
hippyman
animace sice není dokonalá, ale to ani u zelených a modrých kolegů z druhého patra... jednoduchý příběh, sem tam vtípek, vpravdě bondovská akce, romance, prostě měkkýší sladká tečka po obědě. 70%(3.6.2011)
Arbiter
[Kraťas] Důležitá je ta láska.. Ta jednoho donutí i skály lámat a z bazénu do bazénu skákat. Hlavně to srdíčko, no.(29.3.2011)
D.Moore
Ačkoliv ty slizké mořské potvory normálně nemusím, takhle animované jsou neškodné a dokonce i zábavné. Krásná hudba a skvělý závěr.(18.4.2010)
Chlupis
Bez sebemenších problémů fungující kraťas, do kterého je vtěsnáno ohromné množství nápadů, navíc disponující výbornou tečkou na závěr. Je škoda, že Oktapodi jsou moc dlouhé na to, aby Vám vyrazili dech nějakou promyšlenější akcí. Minuta, místo dvou, by totiž bohatě stačila.(1.3.2009)
swamp
Parádní francouzská "pixarovka". :)(30.5.2010)
Dragoni
Drsnější hrdinská romantika dvou chobotniček z akvária. Trošku mi to připomínalo parodii na Hledá se Nemo. Nápadité, svižné s pěknou počítačovou grafikou, přesto mě překvapila nominace na Oskara. 75 %(23.5.2010)
Cherish
Chobotničky v akci ;)(16.6.2011)
jonyyy
Nechtěl bych, aby se mě celej den snažil někdo sníst. 65%(23.11.2009)
heyda
Boží kraťas. Krátký, svižný s pěknou animací (in Greece) a super hudbou :-)(27.7.2010)
iamek
Ůžasný animák. Neuvěřitelné co tvůrci do 3 minut nacpou. Lásku, akci, napětí, adrenalin a zavěrečnou zápletku.(23.1.2009)
Segrestor
Úžasné. Někteří si s tím vystačí na celovečerák, ale jiní to spláchnou za dvě minuty. Tohle se opravdu povedlo. Laicky řečeno, kam se hrabou kraťasy Scrat z Doby ledové. Kam se vůbec hrabe film Rio a vlastně kam se vůbec hrabou všechny animáky, kde nějaká zvířátka poskakují jako kreténi, aby se pár stovek tisíců dětí bodře zasmálo.(10.1.2012)