Narrows, The

USA, 2008, 106 min

François Velle

Už od začátku filmu jsem věděla, že to dostane mnohem lepší hodnocení než nějáké 3*.Nejednalo se jen o nějáké silácké řečičky ze strany mafie, které jsou ve všech podobných filmech ale taky šlo o mnohem více..O kousek životní cesty jednoho ambiciozního skvělého fotografa, který měl za ušima. Nejen, že to Kev skvěle zahrál a ani jsem z toho neměla pocit,že jsem přišla o hodinu a 46 minut života ale naopak.Celý film jsem cítila jak se prolínají dějové línie chvíli na univerzitě,chvíli v rodině, chvíli fotil, chvíli romantika apod.Konec byl brilantní :-D. A jedna menší pochvala Sophii Bush.(27.12.2011)

• Domec

Na tenhle film jsem se tesila delsi dobu a asi jem se mela tesit dal a nedivat se na to, bohuzel prislo zklamani. Film me temer nicim nezaujal, nedal mi zadny pocit uzkosti a ani nepobavil, spise mistami nudil. Jedine vyhody snimku jsou Kevin Zegers a Sophia Bush, tot vse.(8.1.2010)

Příběh jednoho mladíka, co chce studovat focení, ale nemá peníze, proto vydělává u místní mafie. Mafiáni se tváří a mluví stylově, přitom nedělají nijak extrémní obchody. Také má dvě holky, jednu do školy a jednu na doma :-) Příprava na konec celkem ujde, konec mě hodně zabavil. Fotky taky ujdou....(9.10.2010)

Je dojem, který ve Vás film zanechá vždy podle vašeho očekávání? Víte okamžitě o čem film bude a odhadnete konec už hodinu před skutečným závěrem? Jestli ano, tak přesně tohle nemusí být ten případ, přestože se nejedná o zvlášť hlubokou psychologickou depresivní sondu ani o epický příběh, tak zasáhne na ty správné místa v podvědomí a spolehlivě potlačí jakýkoliv pocit nudy. Bez civilně hrajících herců (skvělý Zegers, D'Onofrio) a reálné uvěřitelnosti příběhu by tenhle snímek nebyl ani poloviční.(7.11.2009)