Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller určený divákom, pre ktorých bol Da Vinciho kód iba začiatkom. Mladá archeologička pátra po skrytých tajomstvách templárskych rytierov... Keď sa Mira Sorvinová ako manhattanská archeologička Tess Chaykinová stane svedkyňou krádeže podivného predmetu z Metropolitného múzea, ktorý ulúpia štyria muži na koňoch odetí v brnení templárskych rytierov a ozbrojení mečmi, jej život sa obráti hore nohami. Nasledujúce udalosti ju spolu so špeciálnym agentom FBI Seanom Daleym zavedú na fantastickú a dobrodružnú cestu, precestujú Turecko i Grécko a na záver príde k šokujúcemu odhaleniu vo Vatikáne... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (86)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Po úvodní akci nastává také čas nudy, kdy se hlavní hrdinka vybavuje s dětmi nebo s tím chlapem. Já nevím, asi měl být vložený příběh o templářích udělán zvlášť, protože ten byl alespoň trochu zábavný. Hrdinka filmu mi byla obr nesympatická, taková kráva co všudybyla a všechno zná, prostě na tomto tv filmu neshledávám nic pozitivního, abych se díval na druhý díl. Snad malilinko ty akční scény?Ale bylo jich málo, takže fakt nic. 201311020/0 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +upoutá vás Mira Sorvino, zaujme zápletka, akční úvod, bádání -už o něco méně chování padouchů a trochu zmatený závěr, kromě toho jsem čekal, že v tom pude ještě o něco víc/// Neodolal jsem a dá se říct, že jsem po dlouhé době podlehl dalšímu "badatelskému" filmu. Je faktem, že hlavní hrdince to v této poloze sluší a vy jí budete fandit. Klidně bych její postavu viděl i v nějakém dalším filmu. Rozhodně raději než nějakého Flyna Carsena nebo Jacka Huntera :-). Začátek filmu vás nakopne akční úvodní scénou, dlouhá stopáž bohužel toto tempo rozmělní. I tak není nouze o další objevování, putování, humor, napětí a malí románek. Tedy vše co podobné televizní filmy nabízejí. A právě na takový počin je toto slušný kousek. Nebýt pár nedostatků hlavně k závěru, byl bych ještě spokojenější./// Celkem 68%/// ()

Reklama

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Dvoudílný paskvil The Last Templar se sice honosí cnostným jménem, ale to je tak vše. Doslova vás šokuje jak je film naivní vůči divákovi. To vám hlava prostě nebere! Po shlédnutí první části filmu jsem byl nakloněn třem hvězdičkám s přimouřením oka, nicméně druhá část mě donutila film absolutně nenávidět. I hlavní hrdinka alias špatná Lara Croft šla k šípku! Co je ale vskutku triskní, je způsob jakým se to celé vyvíjí. Je zde asi 7985 chyb, což vychází asi na sedm chyb v každé minutě a to je nesnesitelné :) Ovšem brutální krvelačnou ránu zasadil závěr této hovadiny. Snaha autorů všechno vysvětlit je neuvěřitelně trapná až hanebná!!! Zrátka všechno a myslím tím všechno je na The Last Templar špatně... ()

artas 

všechny recenze uživatele

Toto je jedna neuveriteľná zlátanina. Ako sa dívam na tie vykonštruované situácie, počúvam naivné dialógy a trikrát prekrútenú históriu neviem či to dopozerám do konca. Sám sebe sa čudujem že som tomu nedal odpad, ale to sa ešte možno zmení. Toľko nezmyselných filmov sa už natočilo o Templárskom ráde, že sa všetci členovia rádu určite v hroboch otáčajú. Ani National Treasure nebola perla filmov, ale ten aspoň bol zábavný, akčný, občas napínavý hoci nezmyslov tam bolo tiež dosť. Páni Foley a Garber to už fakt musíte hrať v niečom takom? Ako ... idem kradnúť dekóder, tak budem šaškovať na koňoch v brnení a len tak zo zábavy, zahluším poliša, aby som narobil čo najväčší rozruch a upútaval na seba pozornosť. A potom útla archeologička, zrazu preborníčka v rytierských súbojoch zrazí biskupskou palicou stokilového chlapa... a čo tak fyzikálny zákon akcie a reakcie? Policajt zo zväšenej snímky zachytenej priemyselnou kamerou ihneď identifikuje že žena má topánky veľkosti 40 a ešte k tomu rozdieľna veľkosť oproti druhej nohe. Obdivujem ako sa odrazu všetko darí dešifrovať a kde nepomáha logika tam sa zjaví horiaci kríž. Je zjavné že ide o vykrádačku Da Vinciho kódu, ešte aj tá ruská zlátanina Súboj o poklad templárov sa snažila byť v niečom originálna. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Indiana Jones, Lovci pokladů, jen trochu v akčnějším podání. Film ani děj není špatný, jen je škoda, že se zde objevují typické béčkové scény, např když Tess zmlátí někde v kanálech bandu místních týpků, dále závěrečný souboj na lodi, kde pěst střídá pěst a né někdo zemřít nebo to vzdát. nový Indiana Jones je všas jednoznačně lepší, jen snad sénář má tento snímek na lepší urovni. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Adaptácia románu Raymonda Khouryho - "Posledný templár" (The Last Templar). (Smok)
  • Román Poslední templář byl debutem Raymonda Khouryho a na listině bestsellerů New York Timesu se udržel 22 týdnů. (hippyman)

Reklama

Reklama